måndag 25 juni 2012

Dagboksbloggen

                                                             Måndag 25 juni 2012 klockan 06.56. Allt har sin början någonstans och det kan påverka hela livet vilket ger ett sätt att se hur det kommer att användas.För många tar det slut totalt och för andra blir det nya möjligheter att arbeta med. Uppgivenheten blir som bortblåst. Det är inte det lättaste att arbeta med men med stöd och envishet så går det. Carpe diem

9 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Som vanligt så skriver du så kloka ord som får en att tänka efter ordentligt. För många är varje dag en stor utmaning, för andra ett sätt att försöka tjäna mera pengar, men att tänka att varje dag ger varje människa möjlighet att göra det bästa av den. Du är ett verkligt bra exempel på det.
    Hoppas att din födelsedag blev minnesvärd igår, en dag att minnas för dig.

    Här nere regnar det och har gjort så hela natten och det varnas för trafiksvårigheter och översvämningar.

    Idag blir det inomhusjobb, ligger efter med en hel del pappersarbete. Egentligen bra med en "inne-dag" ibland, det finns alltid saker att göra.

    Skickar många varma hälsningar till dig Gösta, Sonja, Marianne och naturligtvis till alla andra här i bloggen med. Hoppas ni har bättre väder än här.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Godmorron Gösta...Fina ord du ger oss på vägen, även gårdagens ord var så vackra(håller med Ulla). Tack !

    "Regnet det bara öser ner, och jag blir så blöt om både skor & strumpor" Nej, Christina, vi har ett riktigt regnväder här i Småland också. Det kom 25 mm i Växjö inatt. Nu längtar man verkligen efter solen och värmen, hoppas den är på väg...
    Det varnades också för ordentligt regn igår som kom hit från England.

    Varma hälsningar & kramar till er alla
    Ha en bra dag
    Maggis
    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  3. Hejsan Gösta
    Du, har väl om någon, lyckats överleva många. Tror inte det beror på envishet, det beror helt på diagnosen hur utgången blir. Tyvärr har du fått diabetes nu, men jag är säker på att du klarar det med! Vissa har bara tur, det är inte meningen att dom ska tas ifrån oss. Så skatta dig lycklig, Gösta, det är få förunnat att leva fyra år efter en malign cancerdiagnos, och att få leva i sitt egna hem, och slippa ligga på sjukhus som de flesta får göra, det måste vara skönt. Sköt om dig nu.
    Bengan i Halmstad

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Tack för dagens kloka och tänkvärda ord! Hoppas din dag igår blev bra och att ni fick njuta av både tårta och solsken.
    Idag kan vi inte skryta med något solsken, men däremot regn, regn och åter regn. Men efter regn kommer solsken sägs det, så det är bara att vänta och se tiden an, det blir nog lite fler sommardagar än dom vi haft hittills.
    Hoppas du fått lite ordning på dina sockervärden och att såväl Sonja som du mår så bra det går.
    Ha det gott ikväll så läses vi i morgon igen.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta.Ja hoppas Du mår bra efter gårdagen och att de blev en dag att minnas som jag brukar säga till mina barnbarn.
    Tänkvärda ord idag igen och mycket kloka och eftertänksamma ord som Bengan i Halmstad skriver.
    Tack för dom orden Bengan de skulle många många läsa och ta till sig.
    Mvh Greta

    SvaraRadera
  6. Godkväll Gösta....efter vad jag skrev igår....idag läste jag om när midsommarafton ändrade datum från 24 juni oavsett vilken veckodag det var.. Det var år 1952. Efter det ändrades det till fredag i tiden från 19 juni o framåt Så då var du ett midsommaraftonsbarn i alla fall.
    Hoppas din& Sonjas dag varit bra och alla övrigas också. Regnet fortsätter att forsa ner
    Kram Maggis

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aber was ist das...

      Käre sir Wääs...den listiga och lite loja ormen i Robin Hood, med en engelsk tehuva på huvet. Nog för att vi vet att du är väldigt engelskinspirerad också så nu vet vi ju precis hur du är, lite crazy

      Radera