tisdag 26 juni 2012

Dagboksbloggen

                                                               Tisdag 26 juni 2012 klockan 09.40. En sen start på dagen. Det har sin orsak till varför det blivit så. När minnet tar sin egen väg och blir utbytt mot glömska finns det inte direkt något att byta med. För tillfället vet jag knappt vad jag håller på med. Jag tror att det är någon form av skriveri utan någon mening ett sorts sammelsurium. Det kanske ger sig under dagen.  Carpe diem.

5 kommentarer:

  1. Hej Gösta...det är ju inte alls konstigt så mycket du varit med om den senaste veckan.Det får ta lite tid nu för återhämtning, ingen är ju mer än människa.

    Äntligen har regnet slutat, men en ny omgång är lovad till eftermiddag. Nu kan det snart få vara nog, den regnigaste juni i mannaminne. Nu behöver vi alla solens värmande & läkande strålar.

    Ha en så bra dag det går alla vänner
    Kram Maggis
    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  2. Hej på dig Gösta! Jag håller helt med Maggis, du har haft alldeles för mycket omkring dig sista tiden, helt naturligt då, att till sist rör tankarna ihop allt möjligt. Skriver det av egen erfarenhet. Skulle helt enkelt bara skriva ner ett referat från ett möte, men.... det fanns inga ord kvar - de kom nästa dag.

    Ta allt med ro nu Gösta, försök att vila och lyssna på musik eller något som får dig att koppla av.

    Här regnar det till och från - åska på väg sägs det.

    Bra dag önskar jag dig Gösta och förstås alla kära vänner här i bloggen!
    Carppe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Det gör inte det minsta om det blir sen start för skrivandet för dagen, man behöver inte alltid vara på bettet i ottan och prestera något! Och att det kan bli lite rörigt i hjärnkontoret emellanåt är inte heller så konstigt, det blir det för oss alla. Och med allt som varit för dig och Sonja sista tiden så tar det nog en liten tid innan allt återgår till det vardagliga igen kan jag föreställa mig.
    Hur går det med sockerinställningen? Var det kanske den som spökade till det lite extra i morse? Och hur är det med Sonja? Har du lust och ork får du gärna berätta.
    Här har vi haft mestadels sol idag och genast blir tillvaron så mycket positivare. Har ändå tillbringat dagen inomhus, då dryga 40 mm regn under gårdagen satt sina spår i trädgården.
    Ha en bra kväll alla vänner med Gösta och Sonja i spetsen och varma kramar till er från Iris

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja. Här är det tydligem lite rörigt i "hjärnkontoret"

      Radera
  4. Tommy Steele

    ...rörigt här med
    BibåppalUlla

    rock´n roll

    SvaraRadera