söndag 17 juni 2012

Dagboksbloggen

Vikarien här.
Gösta hälsar, han är kvar på sjukhuset. Bl a har han "rosor i benen", ja , alltså rosfeber. Man har satt in medicinering i extra stark dos, då infektionen funnits ett tag. Man tror att den bidragit till att han just nu mår som han mår. Alla bäckar små och till slut säger väl kroppen ifrån, när det blir alltför mycket. Men nu är han ju ialla fall på rätt ställe om det skulle spöka mer.
Idag har han inte möjlighet att ha tillgång till dator, så därför får vikarien rycka in istället och skriva några väl valda, nåja. Jag gör så gott jag kan.
Regnigt och grått är det ute. Fotbollen gick åt pipsvängen och i dag ska Grekland gå till val igen. Jaa, världen snurrar på trots allt. Ha det gott där ute och som Gösta skulle ha sagt
Carpe Diem

10 kommentarer:

  1. Hej Marianne! Tack för din hälsning! Skönt för pappa att Du finns.Vet att det betyder jättemycket.
    Hälsningar till Er!
    Marianne i Varberg

    SvaraRadera
  2. Tack Marianne...jag håller med Marianne i Varberg. Tur att du finns. Hoppas att de snart får bukt med benen och skönt och tryggt för honom att vara på sjukhuset nu. En stor Kram till Gösta och dig och andra här
    Maggis
    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  3. Tack kära Marianne för hälsningen!
    Det känns gott att veta att Gösta är under vård.
    Hoppas allt bättrar sig igen!
    Sänder en varm hälsning till Gösta och även till
    Sonja!!!
    Tack än en gång hälsar Elisabeth, en medmänniska
    från Skåne

    SvaraRadera
  4. Hej Marianne!
    Hoppas på det bästa för Gösta!
    I kväll blir det två fina matcher att titta på!!

    Inga i Västerås.

    SvaraRadera
  5. Tack snälla Marianne för att du skriver istället för Gösta! Ja, du livet är ibland så orättvist tycker man. Det känns bra nu att Gösta får stark medicinering mot rosfebern och även hjälp med sin andning. Han är en kämpe men så klart att när kroppen dessutom får strida mot canern, magproblemen då säger den ifrån.

    Nu ska han bara vila, försöka koppla av och få lugn och ro.

    Det stämmer, fotbollen gick inte bra alls för Sverige, matchen mot Frankrike är nu helt betydelselös - får se hur de hanterar den. Sporten är ju dock bara en del av allt annat som händer runtom i världen, stridigheter, veckolånga mycket svåra bränder i USA (har mailkontakt med en vän där), Greklandsproblemen, ekonomin ja inte mycket att glädjas åt.

    Det har regnat här hela natten och morgonen, men just nu ser det faktiskt ut att lätta litet.

    Mina tankar har mest varit hos Gösta nu, han betyder otroligt mycket för oss här i bloggen och han har alltid några bra ord till tröst.

    Nu hoppas jag, att Gösta kryar på sig, får litet krafter tillbaka och kan komma åter hem igen.
    Varma kramar till Gösta, till dig Marianne, Sonja och naturligtvis till alla kära vänner här i bloggen.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  6. Hej Marianne !
    Tack för att du håller oss informerade om hur Gösta mår.Hoppas att allt ska ordnar sig för honom nu när han är på sjukhuset och får den vård han behöver måste kännas tryggt för dig och Sonja.
    Gott att han har er två som är i hans närhet det är stor betydelser för honom.
    Tänker på Gösta och sänder kramar och hälsningar till honom.
    Vädret här är grått och rikligt med regn men man får göra det bästa av dagen ändå.Hjälper inte att sitta och deppa skall ta med mig sambon på en biltur och kanske en bit mat någonstans.
    Det är jobbigt för honom när han ser så dåligt och att han inte kan köra bil längre.Jag är glad att jag har körkort och tycker om att köra bil så det är inte något problem.
    Hälsa nu till Sonja och så hoppas jag att Gösta snart skall vara tillbaka.Kramar till er tre och övriga här.
    Doris

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Doris för din hälsning igår//Iris

      Radera
  7. Hej Marianne!
    TACK för din information om och hälsning från Gösta! Vi är många som blev väldigt oroade över Göstas tillstånd. Och att utkämpa ”rosornas krig” i benen är inte det bästa man kan råka ut för och det då i kombination med de övriga besvären. Som du säger – många bäckar små osv.
    Nu hoppas vi att den kompletterande medicineringen snabbt ska ge effekt, så att Gösta får må bättre och också så småningom komma hem igen. Men det är ju bra att han är där han är tills det hela stabiliserat sig, även om man inte gärna är på sjukhus (själv nyss hemkommen efter några dagar på sjukhus).
    Mina tankar går ständigt till er och jag skickar via dig krya-på-dig-hälsningar till Gösta med varma tankar och kramar till honom, till dig och till Sonja från Iris.

    SvaraRadera
  8. Nä,nu lättar jag upp lite med en Norgehistoria och hoppas samtidigt att penicillinet har börjat verka och andningen lättat för Gösta....

    -Vet ni varför norrmännen kör motorcykel i pyjamas
    -Jo, för de ligger ner i kurvorna

    Kram Maggis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja.Dessutom kör dom mitt på vägen, för att dom är rädda för de vilda blommorna i dikena

      Radera