onsdag 27 juni 2012

Dagboksbloggen

                                                               Onsdag 27 juni klockan 09.17.  Återigen en sen dag. Det finns däremot inget att skylla på. Möjligen ett uns av lathet men det får man låta bli att bry sig om. Carpe diem

10 kommentarer:

  1. Hej,
    vi får glada över att vi fått ännu en dag att spendera som vi vill, Tids nog ligger vi med näsan i vädret. Planera inför julfirandet kan vi börja med nu, knappt 6 månader kvar.
    Mvh Bengan

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta....Skönt att få ta det lite lugnt på morgnarna. Ingen panik eller brådska med att skriva i din dagbok. Vi tittar in lite titt som tätt för att få syn på en liten rad från dig. Bara ta det lugnt och samla krafter.
    Hoppas du fått ordning på ditt socker nu och att Sonja också mår OK...

    Äntligen är det slut på regnet(för denna gång, de lovar mer) men den riktiga sommaren har inte infunnit sig ännu.Kommer i juli och augusti. Men man kan sticka ut näsan nu i alla fall utanför dörren.

    Önskar er alla en så bra dag det går och ta vara på den om ni kan

    Kram Maggis
    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Skönt att få vara lite lat emellanåt, njut av det för det är tillåtet att få vara lite lat, att inte ha en massa måsten.
    Precis som Maggis så har vi också lite solsken idag, men det kommer också en och annan regnskur.
    Hoppas eran dag bjuder på solsken och fika i trädgården, vi ska försöka oss på att hinna med det mellan skurarna. Annars stressar vi inte på utan tar det lite lugnt och njuter av tillvaron.
    Ha en bra dag och njut av det som går.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta! Jag unnar dig verkligen att få vara lat, ta den tid du behöver för att samla krafter. Du och Sonja får göra det bästa av dagen och koppla av tillsammans.

    Ja vädret här lämnar mycket övrigt att önska, visserligen fick vi se solen litet idag,men mera sol och värme vill vi ha! Skall ta ett litet snack med moder natur och fråga vad hon håller på med, fast.... hon förstår väl inte svenska.

    Ha en bra dag nu allesammans, gör det bästa av den.
    Kram!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  5. Godkväll alla i stugorna....jag blev lite nyfiken på Svens PAJALGRÖT eller det korrekta PAJALAGRÖT så jag googlade lite. Visade sig vara en superbra gröt skapad av en föreståndare på ett äldreboende i PAJALA. Detta för att inte de äldre skulle behöva ta laxermedel utan denna hälsosamma gröt istället,. Dessutom tranbärsjuice för urinvägarna och en cocktail rapsolja som inre smörjmedel. Därefter mådde de som prinsar & prinsessor. Härligt med ett sånt äldreboende som ser människan i fokus. Det finns ett sånt hem i Borås också, som gått som TV-program och där pensionärerna är huvudpersoner. Tänk att få hamna på ett sånt en gång i tiden.
    Läste en notice om forskning som visade att 2 tsk olivolja om dagen minskade risken för hjärt & kärlsjukdomar väsentlig. Så nu intar jag 2 tsk om dagen.
    Oj. nu blev det visst en hälsoblogg, men varför inte. Hälsan är ju något som angår oss alla människor
    Kanske någon anammar detta och tar till sig

    Strax blir det fotboll Spanien-Portugal

    Kram till alla Maggis

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta ! Det är gott vara lat någon dag och bara vara.
    Nu har det varit några jäktiga dagar fick till Länssjukhuset med sambon för ny koll,läkarna står frågande ,dom har inte tidigare haft någon pacemaker patient med det problemet att pacemakern flyttat sig. Alla trådar ligger rätt och den fungerar.Kanske bli det en operation med pacemakern på höger sida i stället.
    Här ömsom sol men mest regn,har varit ute på en tripp på fem mil och där var det strålande solsken, men när jag närmade mig vår lilla stad öste regnet ner.
    Kunde tro att det var syndafloden som var på gång.
    Men någon gång skall vi också får njuta av solen en hel dag.
    Har det nu så gott du och Sonja samt övriga här.
    Kram Doris.

    SvaraRadera
  7. Hej min vän. Skönt att få vara lat ibland, från och med i morgon så ska jag oxå lata mig ibland, jobbar nämligen sista dagen då, sen blir det att infinna sig på Arbetsförmedlingen igen få se vad dom har att komma med. Kram från Lillhärdal // Hjördis

    SvaraRadera
  8. Hörde igår av en bekant att det varit ett jättestort bråk, cirka 30 pers inne på IVA Sahlgrenska här i Gbg.
    Det var tydligen ett familjebråk, mellan 2 olika släkter...
    Ikväll har det varit stort kaos utanför sjukhuset och skottlossning.
    Herregud, vart är Sverige på väg?? Min bekant hade sin mor på avd, hjärtproblem, och så råka ut för sånt här.Hon är alldeles livrädd och skärrad nu. Så hemskt.
    Och inte rapporterar media om detta??!!! Det är ju fruktansvärt. Vi som är sjuka och behöver vård, ska väl inte behöva riskera livhanken p g a våld inne på IVA eller andra avdelningar. Jäg är skakis och bedrövad. Varför reagerar ingen?
    Gun i Haga, Gbg
    Hälsningar till Gösta, förstås, jag är så upprörd!

    SvaraRadera
  9. Sverige ja.....huuuva

    Tehuva

    SvaraRadera
  10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera