fredag 29 juni 2012

Dagboksbloggen

                                                            Fredag 29 juni 2012 klockan 08.50. Vid anblicken den första när ögonen öppnas man möts av en syn som aldrig mött en förut. Likväl är den bekant ändå hur nu det kommer sig? Många synintryck blir det  och det är bara att ta itu med det som det kommer. Carpe diem

10 kommentarer:

  1. God förmiddag Gösta....Nu väcker du min nyfikenhet på vad det var du såg när du öppnade ögonen. Jag hoppas det var något bra.Eller var det en synupplevelse. I vilket fall så önskar jag dig och Sonja och alla övriga här en fin dag
    och att solen lyser över er som den gör här idag.
    Och så väntar vi på fortsättningen av Svens fars om den krokiga vägen till Rörön och hoppas på att den slutar gott....allting gott

    Kram till er alla
    Maggis
    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  2. Imorgon får vi EN SEKUND EXTRA
    Ungefär som detta med skottår så kommer imorgon en skottsekund
    .......
    extra sekund som skjuts in för att hålla tiden uppdaterad med jordens aningen oregelbundna rotation. Senaste skottsekund sköts in i årsskiftet 2008-09 Greenwichtid (en timme efter årsskiftet svensk tid).[1].

    HAR NI KÄRA BLOGGARE TÄNKT UT VAD NI SKA GÖRA MED DEN SEKUNDEN???????

    Carpe Diem

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta, jag du hoppas det var något trevligt du såg. Kanske du vaknade ur en dröm och plötsligt hamnade i verkligheten - det har hänt mig.

    Jag visste inte om den där extra sekunden Sir Wääs! Men jag kommer att hålla andan en extra sekund!

    Jag tror att våre käre Sven just nu håller på att klura ut något för oss att fundera på.

    Här är det skapligt väder idag, hoppas du Gösta tillsammans med Sonja kanske kan vara ute litet.

    Ha en bra dag nu alla!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  4. Sir Wääs=Sven Lindh
    v.s.b
    vilket skulle bevisas


    Svemn Lindh

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. Tanten...som flera förfasat sig över här, kärringprat, mormorstugg, tantmaffian , fattar långsamt på grund av åldern m.m

    Men visste ni inte..,I år är det tantens år. Aldrig har tanten varit så poppis som nu, bland ungdomar ex Kaffekalas o hembakade kakor, hemsydda dukar och vepor med bevingade ord på.

    Tanten idag...Aldrig har tanten varit så med sin tid, fördomsfri, öppen, aktiv och med erfarenhet i bagaget. Var på en säljkurs och även där stod tanten i fokus, alla har någon relation till tanten, mormor , farmor. Så alla ni tanter här som omger Gösta, sträck på er och inse ert unika värde.

    I vår stad står en bronsstaty av tanten vid Campus,universitetsområdet. Nu vill kommunen flytta den till centrum så alla kan beskåda den. Men studenterna slåss med näbbar och klor, de vill ha kvar sin tant kvar där. Och jag tänker, låt någon skulptör tillverka en ny tant och ställ i centrum, varför inte, i stället för att slåss om den

    Maggis

    SvaraRadera
  7. Sven, numera alias Sir Wääs
    Om jag får en extra sekund så tar jag ett extra djupt andetag. Det mår jag bra av. Men vad du vet mycket, har du varit fysiker i ditt yrkesliv eller är det mer ett genuint intresse ?
    Jag för min del håller mig till tanten idag...
    Kram Maggis

    SvaraRadera
  8. Oj, oj, oj, det var mycket man fick lära sig idag! Att det var Sven i Mora som är sir Wääs, det kunde jag aldrig ana! Denne Sir Wääs måste ha mycket innanför pannbenet, jag har mest komprimerad luft där, men även ett stort barnasinne, även fast jag är TANT! Sträck på er alla tanter! En undran: när kommer gubbens dag?

    Hoppas att du Gösta haft en skaplig dag och att du och Sonja kunnat vara utomhus litet.
    Kram!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta!
    Mitt första synintryck för idag var ett strålande solsken. Och därefter kom kaffekoppen med sin härliga aromatiska doft. Men jag undrar vad dina synintryck var och vad du gjort med dom? Hoppas dagen varit bra för dig och att Sonja och du kunnat njuta av både solsken och kaffe.
    Sen har jag med förtjusning läst Svens ”kåserier” och vetenskapliga ord, men jag vet inte vad jag ska göra med den där extrasekunden i natt, får i alla fall försöka hålla mig vaken så jag åtminstone upplever den ;-)
    Ha det gott resten av dygnet Gösta, Sonja och alla ni andra och dom solvarma kramarna kommer nu här från Iris

    SvaraRadera