söndag 22 augusti 2010

Att aktivera sig

Söndag 22 augusti 2010. Natten har varit lugn. Det är lätt att vänja sig vid olika saker på kort tid. Det är nästan så att jag väntar mig ett program för dagen för det fanns det när jag var  borta. Nu finns det inget utan det blir till att försöka hitta något så dagarna går. Om jag tittar efter ordentligt finns det hur mycket som helst att göra det är bara lathet som hindrar. Att ordna alla foton i ordning tar sin tid. Och att försöka komma ihåg vad det är för platser och notera det. Det gäller att försöka vara aktiv så jag inte blir totalt försoffad. Carpe diem       Klockan är 04.54

3 kommentarer:

  1. Du har haft en lugn natt Gösta och nu god morgon på dig! Förstår, att du har vant dig vid ett uppgjort program och att du nu tycker det känns tomt. Bra ide att du går igenom korten, antecknar platserna, vad ni gjorde där osv. Då kan du ha detta att gå tillbaka på längre fram och uppleva allt en gång till. Jag brukar själv göra så, det är så kul att se senare.
    Här verkar det litet höstlikt, kallare om morgnarna och tvestjärtarna kryper in, usch! gillar dem inte!
    Hoppas att du får en bra dag idag, kanske någon tittar in?
    Många kramar och ett carpe diem!
    Christina i Västerås

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Förstår att det känns lite konstigt nu, när det inte är något inplanerat för dagen. Men du har ju en bra idé när det gäller alla foton som blivit tagna, att ordna upp dom och skriva på dom varifrån dom är, när dom är tagna etc. För det är så lätt att man efter ett tag tappar bort lite exakt hur det var, och då talar jag ur mitt eget perspektiv. Det har ju hänt så oerhört mycket under den här sommaren för dig, så det kan om ett tag kanske bli svårt att relatera fotona till rätt tid och rum. Sen gäller det ju att bara fånga dagen precis som den kommer och blir och ta vara på stunderna och framför allt alla minnen.
    Hoppas du haft och har en bra dag idag och som vanligt få du ett helt fång med varma tankar och kramar från Iris även denna dag!

    SvaraRadera
  3. Gokväll Gösta
    Hoppas dagen varit bra för dig och du fått lite ordning på korten
    Kram Maggis

    SvaraRadera