måndag 23 augusti 2010

Vardagen tillbaka

Måndag 23 augusti 2010. Nu när det gått någon dag har en bit oro och ängslan börjat göra sig påmind. Möjligen för att tryggheten försvann. Att inte ha någon rörelse kring sig gör ju saken inte bättre. I dag är det dags för tidsbeställning till impantatstillfället vilket bidrar till olusten som kommer krypande. Uppmärksamheten har riktats mot vad som sker i kroppen igen. Det har varit lugnt på den fronten för det har funnits annat som tagit uppmärksamheten från de känslorna. Hoppas att det går över snart. Natten har varit lite orolig men det har gått att sova. Carpe diem      Klockan är 04.13


3 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Jag förstår att nu när vardagen kommit närmare till dig efter en underbar sommar med dina närmaste det känns tomt och litet oroligt. De känslor du känner nu har tryckts undan, men finns, och vad som händer i kroppen finns ju fortfarande där.
    Jag hoppas, att du kan försöka tänka på det som är positivt och tänka tillbaka på de härliga stunder du haft med de dina. Jag tänker mycket på dig och försöker ge dig styrka. Hoppas att dagen för något gott med sig.
    Varmaste kramar och carpe diem!
    Christina, V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Kan förstå att vardagen gör sig lite påmind nu efter någon dags hemmavaro utan sällskap. Förstår också att du saknar den trygghet du haft så nära dig nu en tid, men tryggheten finns ju kvar även om den är ett antal mil bort. Men i Marianne har du ändå en nära trygghet och hon finns där för dig närhelst du behöver, det är jag övertygad om!
    Att du nu också ska ha en tid för nytt implantat påminner ju också om vad som sker i din kropp. Men jag hoppas att allt det positiva du varit med om ger dig mod och styrka och att du kan glädjas åt allt detta. Och som sagt din nyfunna familj finns med dig hela tiden och jag hoppas också att vi ute i cyberrymden skänker dig en del glädje och värme och att du känner vår omtanke om dig.
    Hoppas din dag varit och fortsätter vara så bra den bara kan.
    Varmaste tankarna och kramarna till dig från Iris

    SvaraRadera
  3. God kväll Gösta!
    Roligt att läsa att resan gott bra och att Du är kommen hem igen. Förstår att det känns lite tomt men så är det när man haft mycket folk, som står en nära, omkring sig några dagar. Men Du får titta på alla foton och greppa telefonen ibland.
    Du har ju alla kvar även om det är ett antal mil emellan Er.
    Hoppas Du får en någorlunda smärtfri natt och får sova gott.
    Kram Elisabeth, en medmänniska från ett mycket regnigt Skåne.

    SvaraRadera