måndag 2 augusti 2010

Oplanerad dag

Måndag 2 augusti 2010. Natten har varit lugn. Min dotter har anlänt så det känns väldigt bra just nu. Det är inget planerat för dagen så den får väl bara flyta på. Carpe diem    Klockan är 04.31

7 kommentarer:

  1. God morgon bägge två...Vilken bra rubrik idag...och vilken fantastisk fin bild...man blir alldeles lyrisk när man tittar på den..
    Ha nu de riktigt bra med den käraste Du har hos Dig..och tänkte på de Du skrev igår...Du kan inte springa så fort längre..men ibland så räcker de med att hoppa högt..Och de kan man göra av lycka..åtminstone i tanken..och de kanske Du gör nu med Marianne hos Dig..även om de inte ger någon silverpeng..
    Tankar och kramar till Er ....Ulla...

    SvaraRadera
  2. Gösta och Marianne en riktigt god morgon på er! Efter en lugn natt så har dagen börjat väldigt bra för dig. Gösta, det du skrev igår om att inte springa så fort.... du har redan gjort ditt livs lopp och nu har du mycket att se fram emot. Ta dagen som den kommer, bara ha Marianne hos dig, det är mycket värt! Ta väl vara på er och jag skickar er båda varma bamsekramar! Carpe diem!
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta. Undrar om du tog bilden nu i sommar på fäbovallen?Och iså fall vad heter fjällen som skymtar i bakgrunden?Förstår att du längtat dit,den verkar ligga otroligt vackert.-Skönt att natten varit lugn och att Marianne kommit.Hoppas ni får fint väder,så ni kan sitta ute,och att ni får fina dagar tillsammans.Hälsningar o kram till er båda två. Kristina Idag verkligen Carpi diem

    SvaraRadera
  4. Hej. Bilden är tagen i sommar.Fjällen i bakgrunden är Lunndörrsfjällen. Hälsningar Gösta

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Bilden är jättefin, vilket panorama! Hoppas du och Marianne haft en fin dag tillsammans och att resten av veckan också blir bra.
    Varma kramar till både dig och Marianne från Iris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta ! Ha det så gott tillsammans med din dotter.Njut av dagarna.Kram och hälsningar Doris

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!

    Önskar dig och Marianne allt gott. Hoppas Ni får en underbar vecka tillsammans, och framför allt att solen lyser på Er båda.

    STYRKEKRAMAR TILL ER BÅDA

    Ingalil

    SvaraRadera