lördag 21 augusti 2010

Resans baksida

Lördag 21 augusti 2010.  Att vara på resa är inte bara trevligt det kan vara lite besvärligt också. Att göra receptförnyelse på nätet en vecka innan för att gardera sig mot att bli utan medicin är inte säkert. Min förnyelse fungerade inte vilket gjorde att medicinen tog slut. Det tog nästan två dygn innan ny medicin kom fram. Under de två dygnen var det inte smärtfritt men det måste gå. Det var svårt att ta sig ur sängen de dagarna. När det ska minnas saker blir det lätt att det är de bra sakerna som det talas om och sällan myntets baksida. Nu var min resa en väldigt bra resa och de negativa var väldigt lätt att inte bry sig om. Det var bara medicinen som det falerade med och det berodde på receptskrivande läkare. Minnen blir det hela tiden även efter hemkomsten för de dagarna ger ju minnen också. Natten har varit lugn. Carpe diem Klockan är 04.14

3 kommentarer:

  1. Gösta, en god morgon på dig! Tråkigt att höra att du fick vänta på din medicin. Sådant skall bara inte få hända men - den mänskliga faktorn heter det ju. Förstår, att du med glädje minns den trevliga veckan med dina nära och kära. De ljusa minnena minns man först, de mindre trevliga finns där inne någonstans.
    Hoppas, att du nu kopplar av hemma och får kraften tillbaka. Tänk, att denna fantastiska sommar har du klarat av, du är så stark Gösta!
    Önskar dig nu en bra dag, skickar med många kramar och som alltid: carpe diem!
    Christina, västerås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Trist att inte din receptförnyelse via nätet inte fungerade och vad jag förstår på det du skriver så var det den aktuella läkaren som missade på något sätt. Annars ska man ju kunna hämta sin medicin var som helst i landet numera.
    Hade ju varit onödigt att du skulle få mer besvär när du hade så trevligt, men du ser ju ändå positivt på händelsen och på resan och upplevelserna du gjort. Och det känns ju skönt att få läsa. Nu har du mycket att syssla med i hjärnkontoret, att sortera upp alla minnen och glädjas åt allt du varit med om hittills och vad som förhoppningsvis också kommer framöver av positiva händelser.
    Jag önskar dig allt gott du bara kan få och skickar mina varmaste tankar och kramar till dig. Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta
    Tråkigt att du fick ha onödigt ont p.gr.a att inte morfinet kom fram i tid. Det tar enegi från kroppen med smärta när man inte behöver ha så ont. Smärtlindringen skall ju fungera.Hoppas du inte behöver uppleva det igen.....
    Ha det gott o sköt om dig
    Kram Maggis

    SvaraRadera