torsdag 26 augusti 2010

Luftproblem

Torsdag 26 augusti 2010. Det ska bli skönt att få komma till vårdcentralen och kanske få hjälp med att få luft ända ner i botten av lungorna. Det har varit lite svårt att sova för att det har inte gått att ta riktigt djupa andetag. Orsaken kan bero på medicinen för en del har påverkan på andningen. Men det kan också vara en begynnande förkylning. Hoppas på det senare för det är lättare att handskas med. Dagen kommer annars att bli som vanligt med olika rutiner som jag lagt mig till med. Det ska ske olika saker vid olika tider under dagen. Bestämda mat och kaffetider. Utan dessa hållpunkter skulle det bli lite långrandigt. Carpe diem      Klockan är  04.16

5 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Förstår, att det är jobbigt att ha svårt med andningen och jag hoppas att du kan få hjälp på vårdcentralen. Du kan också ha en förkylning på väg. Håller tummarna för dig.
    Ja, du gör precis som jag: jag har också bestämda rutiner för mat, fika och annat. Visserligen händer det ibland, att man tvingas ändra vad man tänkt göra under dagen.
    Bra, att du tar dagen som den kommer, vila dig så mycket du känner att du behöver.
    Här är det verkligen höstlikt idag, mulet och bara 11 gr ute.
    Många kramar och som vanligt ett carpe diem!
    Christina, V-ås

    SvaraRadera
  2. Käre Gösta
    Jag drabbas nästan varje höst(och vår ibland)av infektion i luftvägarna. Jobbigt när man inte kan andas "långt" ner i lungorna som du beskriver. Jag provade med Vicksalva från apoteket och det känns jätteskönt. Det har hjäpt mig, ett litet tips som du kanske kan pröva. Ha det gott....
    Varma Kramar
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej allihop.
    I morgon kommer en ny artikel i Länstidningen den kan läsas på webben: Länstidningen Östersund/Berg Hälsningar Gösta

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Hoppas Du fick hjälp idag med Dina andningsproblem.
    Här i Skåne har det varit ganska vackert höstväder idag. Solen har lyst från o till och inget regn, skönt!
    Ha en bra kväll och natt!
    Önskar Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Hoppas det gick bra på vårdcentralen idag och att du fick lite hjälp med nån medicin för dina andningsbesvär.
    Det där med någorlunda fasta tider för mat och fika är inte fel, vare sig för hjärnan eller för lilla magen. Men det får ju inte bli pedanteri av det hela, lite flexibilitet måste ju alltid finnas.
    Här har vi sett lite sol idag faktiskt, men det är klart att en och annan liten skur har det kommit.
    Hoppas nu att du får en lugn natt och att morgondagen kan bjuda både dig och oss andra på lite gott väder så vi kan få vara ute och njuta lite.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera