torsdag 19 augusti 2010

Minnen

Torsdag 19 augusti 2010. Nu efter hemkomsten är det dessa glaskulor på Globen som fastnat. Att få åka upp till toppen och se huvudstaden från ovan var en upplevelse. Ungefär på samma sätt känns det att få komma hem och veta att bland alla bilder är dotter och måg en stor faktor. Att få möjligheten till alla upplevelser är stort. Det finns många bilder att se och det kommer att dyka upp fler. Natten har varit lugn. Carpe diem       Klockan är 04.05

7 kommentarer:

  1. God morgon på dig Gösta! Du har haft en lugn natt och är tillbaka i hemmets lugna vrå. Förstår, att du har många minnen att tänka på nu. Bara det att se bilden på Globen får mig att rysa. Du är modig Gösta, som vågade, men utsikten måste ha varit fantastisk! Det är en otrolig resa du gjort med din dotter och måg och jag är så glad att du orkade göra den! Nu får du ta det lugnt ett tag, ta dagen som den kommer. Skickar dig många varma kramar och som alltid: carpe diem!
    Christina

    V-ås

    SvaraRadera
  2. Gomorron Gösta
    Blir glad när jag läser om dina upplevelser.
    Tror att med hjälp av dom kunna ignorera är bästa medecin. Har läst om detta.
    Ha det så bra nu med alla minnen
    Karin

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ,du är modig i dubbelbemärkelse. Skulle faktiskt aldrig våga mig in i dessa bubblor. Är mycket skraj för höjder. I Göteborg har de satt ett jättestort pariserhjul mitt i city, jag ser det varje gånge jag åker in.

    Och aldrig i min fantasi att jag åker runt i det hjulet, det säger jag!

    Härligt att natten varit lugn. Man får räkna de lyckliga stunderna blott.
    Kram
    Ramona

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!

    Det är så länge sedan jag skrev något här. Jag blir glad att du får vara med om så mycket trevligt och att du har fått så fin kontakt med din dotter och måg. Du tar verkligen vara på alla glädjeämnen i livet och lever verkligen upp till ditt eget motto "carpe diem". Jag känner att jag har mycket att lära...

    Många varma kramar

    från Gunilla A

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta
    Hemma i Svedala igen med alla minnen och foton att återuppleva resan med. Härliga bilder från Globen och utsikt över Stockholm som du delar med dig av. Det första jag gör när jag öppnar datorn är att följa din blogg. Den bästa av alla, med viktigt innehåll och budskap. Må så gott.
    Varma Kramar Maggis

    SvaraRadera
  6. Hejsan!
    Förstår att du haft en upplevelserik resa till Stockholm, Globen och glasbubblorna måste vara en fantastisk sådan (men jag skulle aldrig våga). Upplevelsen att få vara tillsammans med dotter och måg och allt ni gjort tillsammans dessa dagar i Stockholm nu senast och allt ni gjort tidigare i vår/sommar måste vara det allra största. Och att du också fått kontakt med Mariannes mor och utbytt erfarenheter även med henne. Gösta, vilken tid du fått uppleva, vilken glädje och lycka! Det ÄR en saga, men den är sann.
    Var nu rädd om dig, vårda dina och era minnen och se fram emot nästa gång ni har tillfälle att träffas och umgås. Telefon och dator finns ju alltid, men när tillfälle ges är den fysiska kontakten väldigt viktig.
    Varma kramar till dig och till din familj från Iris

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta ! Nu är du tillbaka i din hembygd med många fina minnen har du med dig hem att ta fram när du känner dig ensam och trött men även i ljusa stunder.Jag hade aldig åkt upp i glasbubblorna för mig räcker det att åka upp i kaknästornet.Modigt gjort av dig.Trevligt att du skicka bilder från din resa.kramar och hälsningar Doris

    SvaraRadera