söndag 26 september 2010

Besöket över

Söndag 26 september 2010. Natten har varit lugn.  Det har blivit lite förskjutning i tiden. I dag reser Sonja hem och det blir vardag igen. Det blir snart ett återbesök igen. Tiden har en viss förmåga att forta sig när det är trevligt. Carpe diem          Klockan är 06.47

3 kommentarer:

  1. Hej igen Gösta och god morgon på dig. Glad att du har haft en lugn natt och nu när Sonja reser hem igen blir det tomt för dig. När man har trevligt går tiden alldeles för fort, det är bara så. Hoppas, att du har telefonkontakt med Marianne också eller att andra vänner hör av sig. Bara ett telefonsamtal betyder mycket ju.
    Idag är det mulet här, vi har höst och även för mig har tiden gått alltför fort. En vecka försvinner i ett nafs.
    Får du bra väder, försök att gå ut litet med Rulle.
    Ha det bra och många kramar och ett carpe diem från mig
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Ja, visst är det sant att tiden går fortare när man har trevligt! Och tänk att Sonja redan varit eh hel vecka så att det är hemrese-dags för henne idag. Men ser ju att det finns planer på att hon snart kommer tillbaka och jag anar också att det finns planer för när Marianne och hennes make kommer härnäst.
    Nu får du en tid med vanlig vardag igen, men då får du ta fram alla foton du och ni tagit i sommar och minnas tillbaka allt det roliga och trevliga du haft. Och det är ju inte lite du hunnit med, jag beundrar dig verkligen för att du både hunnit och orkat, men så ska det ju vara du till det också!
    Hoppas du haft det bra idag och att din kommande natt blir lugn och skön.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Gott att du haft en trevlig vecka,men det känns alltid tomt när någon reser.Men jag ser att du får snart besök igen,verkligen glad när jag läser det.Tänk var allt har ändrat sig.Besök av din kära dotter med man har du haft i flera omgångar och i Stockholm har du varit och även andra trevliga utflyktsmål har du varit ute på.Härligt och glädjande. Vädret är lite kyligare nu och grått.Men så är det med hösten.Dagarna bara rusar i väg och hela tiden är det så mycket man ska göra.Men när kvällen kommer har det inte blivit gjort så mycket.Ändå tycker jag att jag är ganska aktiv.Men Ok man ska inte känna sig pressad utan ta det lugnt och det har man rättighet till.Ha nu en bra natt och hoppas att du kan sova riktigt gott. Kram och hälsningar. Doris

    SvaraRadera