söndag 12 september 2010

Fler bilder

Söndag 12 september 2010. Natten har varit lugn och ingenting har stört. Vad det gäller bilderna så går det att kopiera dom och sedan förstora dom i datorn. Det är tillåtet att göra det för den som vill använda bilderna. Det glädjer mig om någon vill göra det. De bilder som visats är på färdvägen upp till Storsjö och från fäbodvallen efter vägen. Bilderna idag är från Stockholm. Carpe diem                 Klockan är 04.15                       

3 kommentarer:

  1. Morrn Gösta och så gott att höra, att du har haft en lugn och störningsfri natt! Ja, jag har förstorat alla dina bilder och sparat dem i min dator. Tänk, att få se dig på en av bilderna när du var i Stockholm, det gläder mig. Tänker ofta på hur fantastisk din sommar varit! Kan tala om för dig, att en av mina vänner som för övrigt är född däruppe såg dina bilder från resan. Hon minns vyerna och landskapet där hon som liten växte upp. Du är en otrolig människa Gösta, som tar dig tid att förutom skriva i dagboken även låta oss alla ta del av bilder från resan!
    Idag är det regnigt och grått här och förmodligen kommer det att bli så hela dagen. Hösten kryper närmare och dagarna blir kortare.
    Hoppas att din dag blir bra och att du har bättre väder än här.
    Skickar med många varma kramar och ett carpe diem.
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta och tack för ytterligare fina bilder. Tack också för att vi får förstora dom och använda dom.
    Den där hissen på Globen hade jag då aldrig satt mig i, men du är en modig man! Fin utsikt förstår jag att det var därifrån i alla fall.
    Här har varit soligt och fint ända fram till nu, men nu ser det regnlikt ut på himlen, så vi får se vad det blir av det hela!
    Vi läses i morgon och tills dess får du ha det så bra du bara kan.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Åter igen trevliga bilder från din resa.Gott att natten varit bra.Här är otroligt varmt så det var svårt att sova i natt.Vågar inte ha altandörren öppen förmycket särskilt när man bo på markplan.Då kanske får man besök av objudna gäster.
    Vaknade väldigt tidigt,gick inte att somna om.Har varit på lunch hos ett av barnen god mat och lite rödvin.Verkligen god mat och ett glas vin piggar alltid upp.Jag hoppas att din natt ska bli god och att även morgondagen ska bli bra.Om vädret tillåter kommer det bli en liten tripp ut i skogen för lingonplockning i morgon.Önskar dig en god natt och en bra dag.Kram och hälsningar Doris

    SvaraRadera