torsdag 23 september 2010

Snörisk

Torsdag 23 september 2010. En ny dag håller på att se sitt ljus. Det ska bli spännande och få se vilka skuggor som kommer fram. Det visar sig om solen kommer fram under dagen. Det har lovats möjligheter till snö i våra trakter vilket är i tidigaste laget. För övrigt har natten varit lugn. Carpe diem.             Klockan är 04.16

5 kommentarer:

  1. En ny dag börjar som du skriver, god morgon på dig Gösta! Du skriver att det väntas snö däruppe och det får mig att tänka på förra vintern. Hoppas verkligen att vi inte får detta snökaos denna vinter! Här ser det ut att bli uppehåll och chans till sol. För många börjar höstarbetet i trädgårdar.
    Dagarna blir kortare och man får en känsla av att man inte hinner riktigt med det man föresatt sig att göra under dagen.
    Jag hoppas att du orkar komma ut litet och att din dag blir så bra som möjligt för dig.
    Många kramar och ett carpe diem!
    Christina i Västerås.

    SvaraRadera
  2. Så mysigt med snö, även om det för vår del skulle vara lite väl tidigt (bor i Borås) :).

    SvaraRadera
  3. Här hos oss är det åter en strålande höstdag med solsken och blå himmel, hög och fin luft. Ska försöka traska ut en stund och njuta av detta.
    Hoppas inte snön kommer redan hos er, det är ju lite för tidigt tycker jag.
    Hoppas ni kan njuta av dagen, antingen med något mysigt inomhus eller kanske ta en kort liten promenad, men framför allt att bara få umgås och prata är bra nog.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Här är det +19 och solensken en underbar höstdag.Hoppas att snön inte är på väg redan hos dig.Alldeles förtidigt det var tillräckligt med snö i vintras det kan vi vara utan fram till advent.Nu vill vi njuta av strålande höstdagar.Önskar kan man alltid göra.Nu är det åter slutet på veckan och städning igen.Vet inte var allt damm kommer ifrån.
    hoppas att du kan njuta av dagarna och att nätterna är lugna så du får sova. Ha det nu så gott och kramar samt hälsningar.Doris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta. Idag har det varit en ljuvlig dag här i Småland. Ljumma vindar, sol och vackra höstfärger på gång. Hoppas du också för njuta lite av den fina färgpaletten och vistas ute en stund med Mariannes mamma. Ha de så bra o hälsningar till ditt besök också
    Varma kramar
    Maggis

    SvaraRadera