fredag 3 september 2010

Om kommentarerna

Fredag 3 september 2010. När jag tittar tillbaka på alla kommentarer som lagts in under den här tiden blir jag verkligen rörd över alla dessa tusental som skrivit. Det märkliga är att denna dag så är det nästan lika många som läser dagboken som för ett år sedan. Däremot så är det inte lika mycket kommentarer. Men som jag sagt förut så skriver jag för mig själv. Det är klart att jag påverkats av kommentarerna och har skrivit därefter. Kommentarer utan namn tages bort så fort det går oavsett om den är positiv eller negativ och det för att ingen ska uppleva att någon har en favör framför någon annan. Det hör till god ton att ha ett namn och då får stå kvar. Natten har varit lugn och utan maror. Det har legat på minusgrader. Den här dagen blir nog som en vanlig fredag med en shoppingtur och sedan inte mycket mer. Carpe diem   Klockan är 04.23

7 kommentarer:

  1. ja, även fast man ju skriver för sig själv så är det alltid kul att få nån slags mer synlig respons, i form av just kommentarer. Jag håller med dig fullt där :) Jag älksar att få kommentarer på mina inlägg, men mina har också minskat. Det går kanske i perioder hos folk. Sen är jag kanskne inte världsbäst på att kommentera andras bloggar heller... så det är kanske därför. :) Hoppas du får en fin dag1 :)

    SvaraRadera
  2. Skönt att läsa att du kunnat sova ostört inatt, Gösta. God morgon för resten! Att ha mardrömmar är ju inget man vill ha, men jag har upplevt, att jag drömt, men sedan är det helt förgjort, att komma ihåg drömmen när man vaknar. Jag har hört någonstans, att hjärnan aldrig vilar, den bearbetar det som hänt under dagen.
    Nu får du ta det lugnt idag, bara göra det du känner för. En shoppingtur ger alltid ett litet avbrott.
    Har tänkt fråga dig flera gånger om du brukar lyssna till talböcker. Vet många som gör det och det är riktigt avkopplande. Kanske en ide för dig om du skulle få tillbaka dina mardrömmar.
    Här nere skall vi få soligt och inget regn, men det är riktigt kyligt, 7 gr nu.
    Önskar dig en lugn och avslappnad dag, Gösta.
    Carpe diem.
    Christina i höstlikt Västerås

    SvaraRadera
  3. Hm... det kan förresten kanske verka krångligt att kommentera också för vissa, då man även måste fylla i en ordverifiiering här EFTER man har tryckt på skicka-knappen och sen trycka på "skicka" igen. kanske försvinner det många kommenterare därför? Jag vet inte. Du skulle kunna ta bort den om du vill, så blir det ett steg mindre för de som vill kommentera men kanske inte "orkar" eller förstår sig på. :) Och även det att man måste välja en "profil" för at kunna kommentera kan ju aknske ställa till det också, som namn/webplats, googlekonto osv. Bara en tanke. :) Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig go det är i dig Gösta. Hösten har verkligen slagit sig ner här med, vi hade 5 gr i Norrköping vid sextiden.Hoppas helgen blir lugn för dig Kram Gnistan

    SvaraRadera
  5. God morgon Gösta eller rättare sagt god förmiddag...Skönt att inte nattmarorna kom besök..Här blåser så himla kallt idag...är de Du som blåser ner dom här kalla vindarna till mig ??Nåja de ska bli varmare igen sägs de så då får man väl klaga på de då igen..
    Hur är de med svamputbudet där uppe hos Dig...har någon kommit förbi med en liten svampkorg kanske..Jag ska försöka komma ut i helgen med min dotter och plocka "trattisar" hon plockade 15 liter på en timme förra helgen..så nåt ska de väl bli...Man behöver inte hur mycke som helst så då brukar vi dela med oss till dom som inte kan och har möjlighet att komma ut i skogen.Vi älskar kantareller men de vet i tusan om de roligaste är att hitta dom bland löv och grenar...och kaffestunden i skogen med limpmacka och stekt ägg de är så underbart...
    Jag hoppas att någon snäll medmänniska i Din närhet kan se till att Du får känna den underbara lukten av nystekt svamp...
    Men man kan nog skicka svamp per post oxå tror jag...
    Ha en bra dag Gösta ...Stor kram Ulla ....

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta !

    Kommer inte ihåg hur jag ramlade in på din blogg, det är ett tag sedan nu. Men följer den varje dag : även om man jobbar så hinner man alltid kolla av datorn en lite stund när man kommer hem, o då har jag för vana att "kolla till" dig att allt är bra.
    Om du visste var det gladde mig att du fick knyta kontakt med barn och släkt som du tappat bort i ditt liv. Jätteroligt att du fått chansen att umgås med dottern, och antar att ni hörs av mkt mkt numera.

    Sköt om dig och precis som du skriver:
    Carpe Diem.

    Madeleine L

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta. Jag läser din dagbok nästan varje dag men är dålig på att skriva för de som jag tänker skriva är redan skrivit.
    Vill tipsa Ulla om de där med att skicka svamp per post,torka den då blir den lätt och går lätt att skicka i ett brev eller så. Om man blötlägger den så är det nästan som att steka nyplockad svamp.
    Tänk om alla tänkte på andra och delade med sig till dom som inte har möjlighet att komma ut i skogen som hon skriver,så annorlunda världen skulle vara om vi var lite mer rädda om varann och tänkte på varann.
    Jag önskar en fin dag till dig Gösta.
    Med en varm kram Greta.

    SvaraRadera