torsdag 30 september 2010

Farväl september

Torsdag 30 september 2010. Natten har varit lugn. Nu är det slut på denna månad och en ny står för dörren. Undrar vad den bär med sig? Tur att inte veta utan varje ny dag får bli utforskad på sitt vis. Ser fram mot denna dag och får se vad den bär med sig. Carpe diem       Klockan är 04.18

4 kommentarer:

  1. Som du säger är det sista dagen för september månad. Sista dagen för hösten för mig. Oktober klättrar in som en vintermånad, och kylan har sannerligen kommit tidigt i år :). Vi har nollgradigt i dag - Jösses ! :). Ha en riktigt fin dag Gösta !

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta, sista dagen i september! Ja du, det känns verkligen att det börjar bli riktig höst nu, bara 2gr ute, brrrr.
    Jag tycker att de 2 sista månaderna bara har rusat förbi.
    Idag är också sista dagen vi kan använda 50-öringen, jag är trött på den blir bättre slippa den.
    Jag håller med dig dagen får bli utforskad. Jag brukar tänka, att varje dag är som att öppna en tom, vit sida, som man själv skall fylla med något.
    Ha en bra dag Gösta, hoppas du inte har alltför mycket värk, utan kan vara ute litet med.
    Skickar med många höstkramar och carpe diem!
    Christina

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Har åkt på en riktig dunder förkylning.
    Halsont,hosta och bara fryser.Var i går ute på en längre biltur med min faster en mycket trevlig dag.
    Men kände att något var på gång.Kurerar mig med honungsvatten och alvedon.Men fryser ändå.Men det ska väl gå över allt har sin tid.Är inte så ofta som jag är drabbad.Min son kom på besök och hade med sig sju l kantareller.Så nu ska det festas på varm kantarellsmörgås. Du får ha en skön e.m och en bra natt.Hoppas att du inte drabbas av förkylning. Den kan man vara utan.Kram och varma hälsningar Doris

    SvaraRadera
  4. Ja, så var det kväll denna sista septemberdag. Precis som Doris så har jag fått lite snuva och hosta, men hoppas det är snabbt övergående.
    Undras hur din dag blev idag? Det är lika spännande varje dag att se vad dagen bär med sig. Vi har haft lite sol och lite moln, men inet speciellt varmt.
    Nu hoppas jag du får en skön natt och så ser vi fram emot en ny helt oförstörd dag i morgon, som vi får se hur vi ska utnyttja.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera