onsdag 22 september 2010

Korsord och ZZZZZzzzzz

Onsdag 22 september 2010. Natten har varit lugn. Besöket anlände söndag kväll som planerat. Nu har nästan halva tiden gått och det börjar redan kännas att det är nära. Under den här tiden har det varit mycket av ZZZZZZzzzzzzzzZZZZZZZZZZzzzzzzz under regntiden men även mycket av att prata med varandra. Lite tävling har det varit i korsordslösning för att gå över i ZZZZZzzzzzzz. Det går att få dagarna att passera. Carpe diem             Klockan är 04.07

3 kommentarer:

  1. Hej Gösta och god morgon! Du har haft en lugn natt - skönt. Du gav mig ett stort leende när jag såg dina Zzzzzzzzz. Så väl det stämmer im på mig och säkert många andra med. Du har ju en anledning till din trötthet, men vad skall jag säga? Skylla på vädret? Hoppas du lyckades med ditt korsord, skickar du in det? Gör det, du är värd en vinst, Gösta.
    Idag vaknar jag till en molnfri dag och det blir säkert varmare med. Idag blir det inget kokande av äppelmos, fick nog igår.
    Hoppas, det blir bra väder hos dig med så ni båda kan gå ut litet.
    Många kramar och carpe diem!
    Christina i Västerås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Skönt med en lugn natt för dig. Under regnperioden är det trevligt att sysselsätta sig med vanliga korsord och sudoku, hjärnan behöver lite gymnastik.
    Vi har faktiskt haft en riktigt härlig höstdag med solsken och hög, fin luft, så en minipromenad har det blivit för att andas in höstdofterna.
    Hoppas ni får fortsatta trevliga dagar fast utan regn, så att ni också kan gå ut och andas in den höga fina luften.
    Ha det gott tills i morgon när vi läses igen och hälsa Mariannes mor så mycket också.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta! Kramar till er båda från Lilian

    SvaraRadera