lördag 11 september 2010

Mer minnen

Lördag 11 september 2010. Natten har varit lugn. Carpe diem              Klockan är 04.29

7 kommentarer:

  1. Gomorron Gösta,förstår att din sommar varit bra då man ser dina fina bilder.Ha en bra dag många tankar från Helena

    SvaraRadera
  2. Gösta en god morgon på dig! Vilka fantastiska bilder du låter oss få ta del av! Vilken underbar natur och för dig betyder varje bild en del av resan du gjort.
    Sverige är ett långt land ju, naturen skiftar och så även växtligheten.
    Idag tänker jag gå igenom mina bilder från en Hollandsresa - du ger mig ide´n, Gösta.
    Hoppas du får en bra dag, om vädret tillåter försök att ta en liten promenad med Rulle.
    Varma kramar och carpe diem!
    Christina - i gurkstán

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Tack för ännu fler fina bilder. Tänk vad underbart att man via sina foton kan minnas tillbaka det härliga och trevliga som varit, framför allt för dig som fått uppleva så mycket denna vår och sommar!
    Hoppas nu du får en bra dag, att du kanske kan fortsätta sortera i dina bilder och kanske också njuta av en liten utevistelse. Bara göra vad dagen har att erbjuda, det är inte alla förunnat att få ta dagen precis som den kommer, fånga den!
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Fina bilder, Gösta. Påminner om när vi var i Härjedalen i somras på en veckas semester och vandrade i fjällen med fjällbäckar o raviner. Tröttnar inte på att titta på dom bilderna. En underbar semester, alltid längtat uppåt landet. Hoppas du får en bra dag.
    Varma Kramar
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Synd att bilderna är så små

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta ! Tack för dom fina bilderna som vi får ta del av. Det är trevligt att ta fram sina bilder och minnas tillbaka på resor man gjort.Jag har en hel del bilder från det vackra Östersund,Frösön och från Ottsjö.Det var sommaren år 1977 första resan.Det var varmt och skönt när vi kom till Östersund det blev ett dopp i Storsjön.Men när vi kom till Ottsjö och uppe på Åreskutan var det ganska kallt,men soligt väder och en underbar natur.Vårt Sverige är ett underbart land även om det finns andra vackra platser.För två år sedan var jag i Murmansk det var en lång resa och jobbig men intressant.Man satte värde på när man åter var hemma och hur bra vi har det.Kram och hälsningar Doris

    SvaraRadera