torsdag 2 september 2010

Nattmara

Torsdag 2 september 2010. Natten har varit relativt lugn. Det har varit nattmaror med stora jakter. Att bli jagad så mycket så det upplevs som att det skett när man vaknar är inte så trevligt och dessutom vara så genomblöt av svett så det nästan går att krama ur nattkläderna. Fast man har vaknat till så känns språngmarschen i kroppen. Hoppas att det inte var någon sanndröm för då vet jag inte hur det går. Det kanske visar på hur stressad kroppen är fast man inte är medveten om det. Får försöka hitta någon tydning på vad det betyder. Det kanske bådar om något gott också? Det visar sig.   Carpe diem      Klockan är 04.15

3 kommentarer:

  1. Morrn Gösta, det var ruskigt att läsa att du har haft en sådan mardrömsnatt! Man säger ju, att drömmar betyder något. Det kan vara dina inre känslor, din oro, dina upplevelser som du haft kommer igen i drömform. Att bli jagad är något återkommande för många. Tror, att du har upplevt så mycket och känner stress. Kanske är det bra att du försöker tänka lugnt, bara göra det som du känner för. Ett förslag från mig är: om du har möjlighet ha radion på litet svagt nära sängen, då kommer tal/musik till dig även under sömnen.
    Hoppas att kommande natt blir lugnande.
    Skickar med många varma kramar och ett carpe diem!
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta..Ja visst är de otäckt när man vaknar och är alldeles slut och svettig efter en dröm .
    Jag gick in på drömtydning och precis som Du och Christina skriver så står de att drömmar om att känna sig jagad är stressrelaterad..Man ska hinna mycke m m ...Ja de stämmer väl på Dig..
    Ett tips som de också stod var att äta en halv banan innan man somnade om man drömde mycke mardrömmar..
    Ja alla tips är väl bra..sen får väl andra tycka att tron inverkar på allt...
    Hoppas att dagen blir så bra som de bara går ...här har regnet vräkt ner på morgonen och de blåser kalla nordliga vindar...Då är de skönt att tända en brasa i kaminen på morgonen..
    Hur går de för Dig Gösta har Du någon ved så att Du kan få tända en brasa och få sitta framför den och drömma Dig bort en stund och tänka på allt de Du varit med om de senaste månaderna.
    Stor värmande kram i höstkylan ...Ulla
    Ps Bra tips från Christina vad gäller radion...jag har den alltid står på lite tyst hela natten..de känns tryggt Ds.

    SvaraRadera
  3. Go kväll Gösta!
    Det är sent när jag skriver, men jag hoppas natten ska bli lugnare än den föregående.
    Jag drömmer själv mycket och ofta är det att jag är jagad el inte hinner med el undan, jobbigt!
    Dagen efter känner man sig långt ifrån utvilad.
    Kram Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera