måndag 13 september 2010

Bildspelet

Måndag 13 september 2010. Natten har varit som en vandring mellan mörker och ljus således blandad. Det har inte hänt så mycket denna helg. Den har inte varit händelselös heller. Det har varit besök av reportern Sandra från länstidningen. Hon gjorde en intervju som kopplas till ett bildspel vilket är med i en artikel i dagens tidning. Hon har gjort en krönika över sitt arbete med artiklarna som varit i bladet några gånger. Dagens artikel finns på webben: Länstidningen Östersund/Berg.  Bildspelet finns med på en länk. Carpe diem      Klockan är 04.13
      http://ltz.se/misc/Bildspel2009/flash_menu/

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta, läser att du har haft en blandad natt. När jag skriver detta är jag så tagen och känner mig så ödmjuk efter att ha sett bildspelet och läst artiklarna. Gösta, jag hoppas, att du inser hur stark du är och hur många som du har hjälpt och hjälper! Du har öppnat porten till ett område som förut varit tabu att tala om!
    Satt på bussen igår och fick höra ett samtal mellan två passagerare bakom mig. De talade om dig, din styrka och att genom dig så hade den ene av dem kunnat finnas till för personer med samma sjukdom som du har. Behöver jag säga, att jag blev varm inombords?
    Hoppas du får en lugn och smärtfri dag och idag säger jag verkligen carpe diem!
    Christina, V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Jag håller med ovanstående inlägg! DU är fantastisk och betyder så mycket för alla! :-) Hoppas att du känner att vi alla är med dig/er trots att många "bara läser" din blogg.
    Vilket fint bildspel med din berättelse därtill!
    När jag tycker dagen ibland känns "svår" kommer jag att lyssna/titta på det. DU ger mig kraft många gånger... jag tänker efter... och upptäcker att mina bekymmer är så små när jag tänker på hur ditt liv är.
    Det gäller verkligen att tänka på...
    Carpe Diem!!!
    Stor och varm kram till dig från mig!
    Åsa

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Vet du, jag håller helt med Christina och Åsa som skrivit här ovan när det gäller dig, hur du är, vad du gör för alla oss andra och förmedlar! Och vilken lycka att du tog kontakt med LT och att det var en så fin person som Sandra som blev din kontakt på tidningen, hon verkar vara en jättefin tjej, engagerad och mjuk, precis som du.
    Vilken lycka också att du fått kontakt med Marianne och övriga släktingar, måste ju kännas bra.
    Hoppas du haft det bra idag och att natten blir lugn och fin. Vi läses i morgon.
    Skickar en riktigt varm kram till dig som vanligt. Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  4. Gösta - jag glömde ju berömma bildspelet, fantastiskt att få se och höra dig berätta! Tack.
    Kram igen från Iris!

    SvaraRadera