lördag 25 september 2010

Snökaos

Lördag 25 september 2010. Natten har varit lugn. Det har varit snökaos strax söder om oss i natt. Två personbilar krockade i halkan som råder. Det har fallit mellan 15-20 cm blötsnö. Det tinar nog bort under morgontimmarna. Det är en förvarning om vintern men i tidigaste laget. Det blir till att inta sovläge igen och hoppas att det blivit barmark. Carpe diem       Klockan är 04.08

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Rubriken i dagens dagboksavsnitt fick mig att hoppa högt! Din natt varit lugn, men snökaos med halka och olyckor, usch! Ja hoppas vi inte får en sådan vinter som förra året! Man märker nu hur långt Sverige är, hur stora klimatskillnaderna är. Här är det 15 gr nu och mulet och mycket glada färger på löven.
    När du vaknar efter din tupplur, kanske det mesta tinat bort.
    Ha en så bra dag du kan, ta det lugnt om du går ut.
    Kramar och carpe diem!
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  2. Nämen Gösta, Nu skulle du vara i södra Sverige hos oss. 19 gr varmt, riktig sommarvärme. Otroligt strax in i oktober. Hoppas vädret blir bättre nu framåt dagen så ni kan vara ute lite. Är ditt beök kvar hos dig än ? Ha en fin dag....
    Kram Maggis

    SvaraRadera
  3. Jag kan bara instämma med föregående kommentar: Nu skulle du ha varit här :). Eller ja, lite regnar det, men 15 grader är inte fy skam :).

    SvaraRadera
  4. Hörde på Karlavagnen i natt att det var snöoväder i dina trakter (runt Åsarna om jag minns rätt) och att det hade inträffat någon olycka. En man som satt fast i en kö pga olyckan ringde in och berättade. Mannen var från Småland och helt oförberedd på att det kunde bli snöoväder så här tidigt. Då tänkte jag på dig och undrade om det var samma i Svenstavik.
    Hoppas det inte ligger nån snö på marken nu, utan att du kan gå ut lite och att det kan få vara en fin höst med vackra färger och dofter.
    Hoppas också dagen varit bra för dig utan allt för mycket besvär och värk.
    Hos oss har det varit en fin höstdag och nu på seneftermiddagen nästan 20 gr varmt och riktigt solsken.
    ha en skön kväll och natt så läses vi i morgon igen. Varma kramar från Iris

    SvaraRadera