onsdag 1 september 2010

Plustrafiken

Onsdag 1 september 2010. Så har hösten börjat. Enligt almanackan är den här månaden den första höstmånaden. Det kan ju bli några fina dagar för de. Det behöver inte innebära första snön redan. I går var jag och handlade. Det är 7-8 km och jag åker plustrafik. Jag får åka taxi för att det inte finns någon lokaltrafik med buss de tiderna på dagen. Vi som åker får en timme två gånger i veckan för att handla. Kostnaden är vad en bussbiljett skulle kosta. De dagar som gäller är tisdagar och fredagar. Det gäller att veta vad som ska handlas för en timme går ju rätt fort. I dag är det inget speciellt som ska ske så det blir nog de vanliga dagsrutinerna som får gälla. Natten har varit lugn. Carpe diem      Klockan är 04.26

2 kommentarer:

  1. Önskar dig en god morgon Gösta och bra, att natten varit lugn för dig.
    Intressant att läsa hur det är ordnat för er som bor långt från affärer. En timme är kanske litet kort att hinna med att handla, men du är van och har bestämt vad du ska ha. Så att göra denna tur blir som en "affärsresa". Här i Västerås har vi de stora köpcentren i utkanten av stan och det går bussar tätt. Om vi vill åka tillbaka på samma biljett har vi en timme på oss.
    Ja, nu ska det vara höst enligt almanackan, men förhoppningsvis kan vi få varma dagar ännu.
    Hoppas din dag blir fin och att du kan vara ute litet.
    Många kramar och ett carpe diem från mig.
    Christina, V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta ! Det var inte lång tid du hade på dig att handla. Men du har väl gjort klart din inköpslista.Jag gör också en inköpslista det är enklare så, sedan bli det alltid lite mer ibland.I dag har det varit lingonskogen igen sex liter blev det, var inte ute så lång stund.Men en fikapaus blev det,alltid gott att dricka kaffe när man är ute i skogen.Tur med vädret också +20, så det var skönt.
    Ha det nu så gott och hoppas att du kan sova gott i natt.Kram och hälsningar Doris

    SvaraRadera