fredag 1 oktober 2010

Andnöd

Fredag 1 oktober 2010. Natten har varit lite orolig. Det är lite tjockt i halsen och nedåt i bröstet. Kanske en förkylning eller något. Andnöd har det funnits lite innan men det börjar kännas mer av det också. Att inte kunna fylla lungorna helt med luft ger lite av panik. En kvävning skulle inte kännas bra. Förhoppningsvis kan det avhjälpas med ett besök på vårdcentralen under dagen. Det gick bra att få komma redan under dagen. Oftast är det väntan på att få komma. Det är nog en bidragande orsak av medicinen också. Det ska nog lösa sig tror jag. Carpe diem       Klockan är 04.57

6 kommentarer:

  1. Kära Gösta, blev verkligen ledsen och orolig när jag läste din dagbok. Tänk vilken styrka du har, som tänker på oss som vill höra från dig varje dag, du orkar skriva.... Du är otrolig.
    Jag förstår paniken du känner att inte få luft. håller tummarna verkligen, nu att du får komma till läkare och få hjälp. Förhoppningsvis är det en begynnande förkylning som så många har nu.
    Ta riktigt väl hand om dig och idag gäller verkligen: carpe diem!
    Christina

    SvaraRadera
  2. Hoppas du får hjälp mot andnöden.
    Hälsningar Mia

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta. Med hösten kommer ofta förkylning som sätter sig i bröstet. Hoppas du får hjälp med din andning idag. Det är så jobbigt. Ett tips: Köp en burk Vick på apoteket och smörj in på bröstet.Ångorna går inåt och det känns underbart för andningen. Värt att pröva, har hjälpt mig många gånger. Hoppas allt går bra för dig idag, nu när Oktober har gjort sitt inträde.
    Varma Kramar
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Jag beundrar dej som låter så lugn .Förstår mycket väl om du skulle få panik,har själv Kol
    och ena lungan bortopererad den togs bort redan 1953 men jag har levt ett ett rikt och skönt liv
    ändå ,men ålder gör ju att det blir jobbigare
    Nu hoppas jag att du får hjälp med flåset idag
    Första jag gör när jag öppnar datorn är att se hur du mår .Har följt dig ända sedan Karlavagnen
    Av hel mitt gamla hjärta önskar ja dej hjälp
    Gulli i Nerike

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta ! Hoppas att det du får hjälp på vårdcentralen så att du slipper känna av detta obehag.Men det kan var en förkylning på gång.Jag fick stiga upp i natt för det kändes svårt att andas.
    Lättade lite men det finns fortfarande kvar.Förstår att det bli panikartat.Men hoppas att du kan få något som lindrar så andningen känns lättare.
    Lycka till i dag. Kram och hälsningar Doris.

    SvaraRadera
  6. Gokväll Gösta, jag hoppas innerligt att du får hjälp med att andas normalt. Det är en fruktansvärd känsla att inte kunna andas. Den ger ångest och panik. Känner med dig.
    Kram

    SvaraRadera