fredag 15 oktober 2010

Tidens fart

Fredag 15 oktober 2010. Den första halvan av månaden har nu passerat och vintern kommer med stormsteg. Ska det bli en lika kall och snörik vinter som i fjol? Hoppas inte det. Nu har det börjat bli svårare med att röra på sig. Benen har tappat styrförmågan alldeles. Huvudet har också blivit lite långsammare i tankegångarna. Ska ändå försöka hänga med så gott det nu går. Det är så mycket som far omkring i tankevindlingarna så det är svårt att hänga med. Kommer inte ihåg vad som tänktes på för en stund sedan. Dessutom har kragen spruckit på två ställen. Det blir till att använda den stora klumpiga kragen tills det kommer en ny av sportmodellen. Det ser faktiskt lite mörkare ut nu än för någon månad sedan. För övrigt har natten varit lugn. Carpe diem       Klockan är 04.19

6 kommentarer:

  1. Kära Gösta, jag får önska dig en god morgon efter en lugn natt. Jag läser med stor ledsnad hur jobbigt du har det nu. Att halskragen spruckit gör det ju inte bättre. Hoppas att du snart får hem en ny. Förstår att du har många tankar och att det är svårt att koncentrera sig på allt.
    Den här perioden innan snö och vinter kommer är så mörk och kall. Jag vill inte ha det snökaos som var förra vintern, men snön gör att det lyser upp litet.
    Funderar på, om när du på ditt nästa läkarbesök kan få någon hjälp mot de besvär du har i benen. Lider så med dig, men blir förtvivlad, att jag själv inte kan göra mycket, bara hoppas, att du förstår, att jag och många med mig finns med dig.
    Hoppas, att dagen blir så bra som möjligt för dig Gösta.
    Många varma kramar och carpe diem.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Kramar till dig!
    Mari

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta
    När mörkret kommer (hösten) kan det kännas svårare om man redan innan har det svårt.För oss andra kommer också eftertänksamhetens tankar som kan vara jobbiga att gå igenom. Men snart är julen här med ljus o värme och då känns det säkert lite lättare.
    Ha ändå en fin dag....
    Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Stor KRAM och styrka till dig!

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Trots en god natt ser jag att du har det jobbigt nu. Hoppas att du får en ny "sportkrage" ganska omgående så du slipper den andra klumpiga. Förstår kanske att det kan dyka upp lite olika symtom i din kropp, men samtidigt är ju den här årstiden när mörkret börjar krypa fram tidigare och tidigare och höstvindarna pinar runt husknuten inte den mest positiva tiden på året. Hoppas du kan mysa till det lite, fika lika och kanske få besök av någon granne för en pratstund, eller kanske Sandra på LT som verkar så trevlig och mysig.
    Jag önskar att du får ha det så bra du bara kan och jag tänker på dig med värme.
    Många varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  6. Tänker på dig, Gösta, med mycket värme. Skickar all energi jag bara kan till dig !
    Kram från Lisbeth i Sveg !

    SvaraRadera