tisdag 19 oktober 2010

Planering

Tisdag 19 oktober 2010. Det blir lite tomt på sidan i dag också. Det finns inte mycket att tala om men natten har varit lugn. Ett litet besök på affären blir det i dag med Sandra från tidningen. I morgon börjar en ny omgång med provtagningar och sedan ett läkarbesk på måndag. Så ser planeringen ut just nu. Carpe diem                   Klockan är   04.52
Ps. Sandra var på besök och det resulterar i en artikel i morgondagens tidning. Den ka läsas på webben: Länstidningen Östersund/Berg.   Ds

3 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta, starke man! Bra, att du har haft en lugn natt! Det känns så tryggt, att läsa dina rader det första jag gör på morgonen. Vad roligt för dig att Sandra kommer till dig och ni får göra litet inköp. Jag kommer att hålla tummarna för dig vid provtagningen och att läkarbesöket ger dig ett någorlunda bra svar. Du är otroligt stark Gösta, har sagt det många gånger, men det kan inte sägas nog.
    Här regnar det idag och har gjort så hela natten.
    Skickar dig många varma kramar och ge även Sandra en hälsning från mig.
    Carpe diem!
    Christina, V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Hoppas besöket i affären blev av tillsammans med Sandra. Och vad trevligt att det kommer en artikel i morgon i LT! Hoppas ni hann med att fika tillsammans lite också innan hon åkte igen.
    Och i morgon ska du iväg igen, fast då till vårdcentralen förstår jag för provtagning, och sedan läkarbesök nästa vecka. Då blir det två små utflykter den här veckan. Och ändå på bara 3 dagar. Har ni nån snö som ligger kvar på marken eller har den töat bort? Här i Småländska skogen är det bara regn och blåst, någon liten solglimt hann jag skymta idag, men den var väldigt kortvarig. I morgon har dom lovat snö här också, så vi får väl se vad det blir av det.
    Önskar dig en bra kväll, en god natts sömn och också att provtagningen går bra i morgon.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Det har varit lite mycket nu sista tiden, men du är inte glömd.Tänker på dig och kolla upp din blogg.Här är det regn och rusk. Men än är vi förskonade från snön.Hur är det uppe hos dig.Dagarna har bara försvunnit det är som tiden går fortare och fortare ju äldre man bli.Men det är bara att hänga med så gott det går.Hoppas att allt ska går bra för dig i morgon.Ska läsa tidningen i morgon alltid trevligt.Varje ledig stund stickar jag mössor,vantar och sockar som ska med till Vitryssland när nästa tur bli.Skönt att veta att det kommer dit det ska. Annars skänker jag inte pengar till någon insamling. Tyvärr.Det är så mycket som försvinner på vägen.
    Nu får du ha en god natt och lycka till i morgon.Kram och hälsningar Doris

    SvaraRadera