onsdag 20 oktober 2010

Lugn natt

Onsdag 20 oktober 2010. Natten har varit lugn.       Carpe diem         Klockan är 04.19

7 kommentarer:

  1. Godmorgon Gösta läste Länstidningen. Jag tror att det kommer galor för Prostatacancer i framtiden oxå, allt brukar ju ta sin, jag informerar så mkt jag kan på FB. tid.http://www.cancerfonden.se/sv/mustaschkampen/Veta-mer/Om-prostatacancer/

    Carpe diem Kram Barbro

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta. Bra attt du har haft en lugn natt.
    Jag har nyss läst i tidningen om dig och dina åsikter om prostatacancern kontra rosabandet kampanjen. Du har helt rätt, Gösta! Självklart skall även männens cancerform få samma uppmärksamhet. Jag kan berätta för dig, att här i Västerås har detta uppmärksammats mycket i år. Inom "min" förening har vi i cirkeln haft information, även studiebesök på lasarettet och fått veta mycket mer. Som det verkar nu, så kan mannen själv säga till om ett test för att se hur värdena är. Det skrivs om det nu och min förhoppning är, att denna hemska sjukdom skall få större uppmärksamhet och tabustämpeln tas bort.
    Jag skall också säga, att en person - du själv Gösta - fått många män att testa sig. Du är en verklig stark person som fått många att svälja stoltheten och ta tag i detta! Du är värd en stor blombukett och tacksamhet från så många!
    Jag hoppas, att din dag blir bra och att du kanske kan vara ute litet. Här är det kallt och risk för litet snö.
    Många kramar och carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Jag önskar Dej lycka till med provtagningar och läkarbesök!
    Hälsningar från en som tänker på Dej!
    Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta.Har också läst om dig i Länstidningen Håller helt med Christina i vad hon skriver.Och även jag hoppas att prostata cansern kommer att få mer uppmärksamhet osv.-, Jag undrar om inte bröstcansern har fått sådan uppmärksamhet,för att den drabbar även unga kvinnor,mammor med små barn.-Tack o lov överlever fler ,idag tack vare forskningen.- Önskade att du Gösta hamnade på Exp - Aftonbldets första sida,som den modiga man,som lyfter fram,och talar om att ha Prostatacanser.(Länstidningen har fina bilder)För att nå ut till fler,och få det i fokus.- Hoppas du får en lugn natt,och att det blir en fin dag imorgon Hälsningar o kram.Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Det är alltid lika trevligt att få se dig på bild, måste få säga det! Har läst artikeln i LT och som vanligt är den mycket bra och säger oerhört mycket. Varför anordnas det inte galor för prostatacancersjuka, så att mer resurser kan satsas på mer forskning och varför kallas inte alla män för provtagning och undersökning. Undrar när vi ska få en ändring till stånd?
    Hoppas det gått bra för dig idag med provtagningen och att du haft det någorlunda drägligt i tillvaron i övrigt. Och jag hoppas också du får en lugn och skön natt, så ser vi fram emot några rader från dig i morgon igen.
    Varma kramar till dig från Iris

    SvaraRadera
  6. Många kramar fr ett regningt Yngsjö/Maria

    SvaraRadera
  7. Gokväll Gösta,

    Självklart borde mäns prostatacancer röna samma uppmärksamhet! Jag tycker att man borde lägga samman de båda i en korg och kalla dem för Prosa-bandet. Vi är ju alla människor.

    Gonatt och hoppas att din natt ånyo blir lugn.
    Kram

    SvaraRadera