söndag 3 oktober 2010

Andnöd p.g.a medicin

Söndag 3 oktober 2010. Natten har varit relativt lugn. I fredags fick jag besked att det är medicinen som påverkar andningen. Jag får räkna med att det kan bli lite sämre. Det tillhör sjukdomsbilden. Jag blir också betydligt svagare med tiden. Artikeln som skulle kommit under den gångna veckan ska komma på måndag. Hoppas att dagen får bli bra. Carpe diem     Klockan är 05.23

5 kommentarer:

  1. Morrn Gösta. Du har haft en sådär natt och nu har du fått veta anledningen till din andnöd. Ingen förkylning i alla fall. Det är så synd att medicinen ger dig dess besvär, men du måste ju ta den om ingen annan medicin finnes. Du skriver och förklarar så lugnt och logiskt, så att jag själv skäms när man blir orolig för värk någonstans. Du ser, du ger så mycket styrka fast du själv kommer att bli svagare. Önskar så mycket, att man skulle kunna ge dig den extra styrka du behöver.
    Ser fram emot att läsa artikeln på måndag.
    Hoppas att söndagen blir lugn för dig och att du kan ta den som den kommer.
    Många varma kramar och carpe diem.
    Christina, V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Nu var det ett tag sedan jag skrev. Jag ser att du har börjat att få andnöd och det måste vara en panikartad upplevelse. Jag förstår uppriktigt sagt inte att du verkar vara så realistisk, men du skriver kanske inte om de ångestladdade ögonblick som du måste ha. Jag önskar att det skulle finnas något som man kunde skicka till dig för att du ska få det lugnare, men det är ju bara en dröm.
    Här har hösten börjat göra sitt intåg och de soliga varma dagarna är ett minne blott.
    Du finns alltid i mina tankar och jag önskar dig en så bra dag som möjligt. Carpe diem
    Skickar mång många mjuka kramar till dig.
    Ninni

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Hoppas Din dag har varit bra!
    Jag har inte så lätt att finna orden som Du har,
    men jag önskar Dej allt gott!
    Tänker på Dej, hoppas natten blir lugn.
    Jag hoppas innerligt att vi får läsa Din dagbok lång tid framöver. Sedan, å andra sidan, vet man ju inget om vem som lever längst, skrivare el jag som läsare.
    Kram Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Har inte skrivit på några dagar då jag själv varit lite krasslig och legat inlagd på sjukhuset. Men har kommit hem idag igen, även att en del återstår att kurera, men det får ske här i hemmet.
    Nog om mig, har läst dina dagboksanteckningar och det gör mig ont att höra om dina andningsbesvär, tror jag vet precis hur du känner när det tar emot att få luft. Fick du inte någon som helst medicin som kan hjälpa till lite?
    Men jag måste åter igen säga att du är en riktig hjälte, ditt mod och din styrka i allt du skriver är fantastiskt. Jag ser också fram mot artikeln i LT som kommer i morgon.
    Gösta, jag tänker på dig och hoppas du får en dräglig natt och skickar här mina varmaste kramar till dig. Hälsningar från Iris

    SvaraRadera
  5. kära vän
    Har du nån som kan massera dig vid bröst och rygg det hjälper.du är stark och fin.Jag har så många runt mig som har cancer det är tufft.Men massage har jag själva till det jag har hjälper mot ångest med kramiz från marie ch
    metrobloggen.futura

    SvaraRadera