fredag 22 oktober 2010

Trötthet

Fredag 22 oktober 2010. På fronten intet nytt. Allmän svaghet i hela kroppen och dålig styrsel i både huvud och ben. Natten har varit lugn och utan större störningar. Carpe diem     Klockan är 04.27                               Ps. Ny krage har erhållits. Ds

8 kommentarer:

  1. God morgon på dig Gösta! Det gör mig så ont om dig att du känner denna svaghet. Undrar när du får en ny halskrage? Den skulle hjälpa dig så bra. Vill så gärna ge dig styrka, men hur? Böner och tankar förstås....
    Hoppas, att du kan koppla av med litet musik, kanske ett korsord eller bara vila. Vore trevligt, om någon tittade in till dig och du fick en pratstund.
    Jag skickar med många varma kramar och ett carpe diem tills vi "ses" här i morgon igen!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!

    En positiv sak har du framför dig Melodikrysset i morgon!

    Kram Inga i Västerås

    SvaraRadera
  3. Hejsan Gösta!
    Här i Jönköping så fick vi snö i natt, jag skulle ut på altanen,isigt var det, det visste jag inte förrän jag satte en rova.Det gick bra men tror du att den kommer att gro frammåt våren? Nu så börjar solen skina så då blir det nog adjö för denna gången med snön.
    Det är fint att du orkar skriva till oss fortfarande. En mjuk och försiktig bamsekram till dej från Maggan i Jönköping

    SvaraRadera
  4. God morgon Gösta. Undrar om det kan vara en förkylning eller influensa på gång? Som OCKSÅ kan bidra till att du känner dig svagare.Visst var det på måndag du skulle träffa din läkare och även ta en del prover? Hoppas det går bra,och att han även sätter IN ALL HJÄLP,som kan få dig att må bättre.Tex sjukgymnast mot nacken osv.-Vi har fått snö,så nu måste jag ut och skotta,så brevbäraren kommer fram.-Hälsningar o kram Kristina Carpie diem

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta. Förstår att du tappar sugen ibland. Det är inte alls konstigt. Tänk på att du har många vänner ute i cyperetern som tänker på dig. Instämmer med föregående. Det finns alltid någon hjälp att få så man mår lite bättre. Tänk också på de visa ordern från Sven L, försök så mycket du kan att leva i nuet,tänk inte så mycket på vad framtiden har i sitt sköte, den tiden, den sorgen. Kanske lättare sagt än gjort.Man kan ju aldrig leva sig in i en annan människas tankar,ingen vet hur man själv kommer att reagera när man ställs inför faktum.Men ändå tror jag att positiva tankar har en gynnsam effekt. Lycka till med melodikrysset och ditt läkarbesök på måndag.P.S Här faller snön vit med stora flingor idag.
    Varma Kramar
    Maggis

    SvaraRadera
  6. Gösta!

    Jag läser dina rader varje dag. Följer dig i glädje och sorg, tänker mycket på dig. Önskar att
    du kan känna det. Du ger "oss" som följer dig så
    mycket, visdom om kärlek, vänskap och inte minst av
    tålamod och accepterande av livet självt.

    Kramar/Maud

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Kan bara hålla med alla föregående inlägg.
    Hoppas och ber att Du får hjälp till att må bättre av Din läkare!
    Kram Elisabeth! En medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta!
    Idag har alla redan sagt det jag både känner och vill säga till dig! Mina tankar finns hos dig hela tiden och funderingar på hur du har det precis när tanken kommer.
    Önskar att du känner all min och vår omtanke om dig och den värme vi sänder till dig!
    Hoppas dagen varit någorlunda och att du får sova en skön sömn inatt så läses vi här i morgon! Du är enastående som ändå orkar förse oss med en liten dagboksanteckning och jag ser fram mot den varje morgon.
    Många varma tankar och kramar från Iris

    SvaraRadera