lördag 16 oktober 2010

Vinterläge

Lördag 16 oktober 2010. Här är det just nu -3 kallt. Det är bara att inse att vintern är i antågande. Lite snö skulle definitivt göra skillnad. Förra året denna tid var det full vinter som varade ända tills i år. Det sägs att denna vinter kommer att bli väldigt kall så det är bara att förbereda sig. Nu är det helg och dagen kommer att bestå i att försöka lösa melodikrysset och sedan jämföra med damerna vem som klarade av att lösa krysset. En lite trevlig stund som nästan blivit tradition. Det är synd bara att det går så fort. Natten har varit lugn. Carpe diem          Klockan är 04.14

2 kommentarer:

  1. Morn Gösta och skönt att läsa, att du haft en lugn natt.
    Ja du, vi har haft kallt i natt med, det är -3 gr nu och frostvitt på marken. Hoppas att vi inte får så mycket snö som sista vintern.
    Ja, det är tradition för mig med att lösa melodikrysset, skicka in det vi datorn och hoppas på tur. Kanske går jag hem till en av mina döttrar och fikar och leker med barnbarnen.
    Hoppas din dag blir bra Gösta och lycka till med kryssandet!
    Många varma kramar och carpe diem.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. God kväll Gösta!
    Så här på kvällskvisten har det slagit till och blivit kallt även här, minus 2 bara men ändå. Månen lyser så klart, så det lär nog krypa ner ett antal grader till innan det blir morgon. Vi har annars haft ett fint väder med höstens alla färger för ögat. Jag lyckades inte med Melodikrysset, men jag brukar sällan klara hela.
    Hoppas du haft det bra idag och att natten blir lugn och fin precis som förra.
    Varma kramar till dig från Iris

    SvaraRadera