tisdag 26 oktober 2010

Sjukresan

Tisdag 26 oktber 2010. Gårdagen är över och jag är hemma igen. Förra natten blev det en resa till sjukhuset i stan. Akuta smärtor i bröstet gjorde resan nödvändig. Efter alla provtagningar kom resultatet. Bältros. Vid sin uppkomst kan den ge enorma smärtor. Det blev en lättnad samtidigt att det inte var hjärtat. Nu blir det nya behandlingar. Samtidigt kollades lungorna och det blev två olika inhalatorer för att underlätta andningen. En slitsam dag men nu är jag hemma. Carpe diem                Klockan är 04.58

7 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Skönt att du är hemma igen, men som om du inte redan har nog med problem! Nu har du fått bältros också! Det är ORÄTTVIST!! Jag känner dem som har haft det och det är riktigt plågsamt. Hoppas att värken ger med sig och att det inte tar alltför lång tid. Jag är dock glad att det inte var hjärtat, Gösta och det logiska och klara sätt du beskriver det för oss här, visar vilken oerhört stark person du är!
    Nu hoppas jag, att du tar det lugnt idag, vilar när du känner du behöver det och att du har fått inhalatorer som hjälper dig med andningen det känns skönt. Skickar med varma kramar och verkligen: carpe diem!
    Christina, V-ås

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta.Vad bra att åkte till sjukhuset,så att du fick en diagnos och hjälp,och hoppas nu att du blir bra fort från bältrosen.-Skönt att du är hemma igen,vi är många som tänkt på dig.Hälsningar o jättekram Kristina CARPIE DIEM

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Skönt att du är hemma igen, men det var ju bra att du åkte in till sjukhuset så du fick diagnos och behandling för både bältros och nya mediciner för andningen. Hoppas verkligen att den här dagen och varit bättre för dig!
    Vi har haft strålande solsken hela dagen och det är en fröjd för ögat att se höstens alla färger och faktiskt kunna få andas den höga fina luften. Kanske har du kunnat vara ute någon liten stund åtminstone på förstubron.
    Hoppas du nu får en lugn och skön natt och att de nya medicinerna verkligen hjälper dig.
    Mina varmaste tankar och kramar till dig från Iris.

    PS Passar också på att skicka en varm hälsning till Sven Lindh, du skriver också så kloka ord med såväl glimt som allvar i blicken! /Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta Jag har också haft bältros och fick då rådet att äta B-Vitaminer som jag köpte på apoteket.Tydligen var det en brist som utlöste det. Hoppas inte det blir för långvarigt, för mig gick det över ganska snabbt. Hoppas detsamma för dig. Jag håller med omdömet om Sven Lindh, en sån härlig person, en riktig glädjespridare och rolig är han också samtidigt som han är så klok.
    Många varma kramar
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta ! Bra att du tog dig in till sjukhuset och att du fick besked om var det var.Själv har jag haft bältros som började i pannan och ner mot ögat.Men kom snabbt till läkare som satte in rätt medicin.Men kan fortfarande känna smärta vid vissa tillfälle och klåda.Tur att du kom i tid,men jag tycker att det räcker med det du har. Men du är en person som är lugn och stark.Hoppas att allt ska gå vägen och framför allt att det inte var något med ditt hjärta.
    Ha det så bra det går och jag tänker på dig. Kram och hälsningar Doris.

    SvaraRadera
  6. Stackare där som fått bältros oxå..som om du inte har nog att kämpa mot ändå. Varma krya på dig tankar skickar jag till dig! /K

    SvaraRadera
  7. Go´kväll,
    Varma kramar till Dig.
    Anna i Götet

    SvaraRadera