fredag 29 oktober 2010

En ny dag

Fredag 29 oktober 2010. Natten har varit lugn och utan obehagligheter. Den här nya dagen kanske har något  nytt att komma med. Carpe diem         Klockan är 04.16

5 kommentarer:

  1. Bra Gösta att du har haft en lugn natt. God morgon på dig för resten! Kanske är det så, att värken du har från bältrosen är på väg att gå tillbaka, hoppas verkligen det, du har redan mer än nog Gösta!
    Idag är det redan fredag, veckan har gått väldigt fort tycker jag. Kanske att någon tittar in till dig under dagen, du pratar väl med Marianne hoppas jag eller får något annat trevligt samtal. På ett sätt är det spännande att inte veta vad varje ny dag för med sig.
    Här är det +5 gr ute och verkar bli soligt. Kanske du orkar gå ut litet och känna den friska höstluften om vädret är bra hos dig.
    Skickar dig många varma kramar och ett carpe diem. Vi "ses" här imorgon igen!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Så skönt att natten varit lugn för dig, det gör mig riktigt glad.
    Idag skiner solen hos oss, kanske den gör det hos dig också så att du kan sätta dig en stund på utsidan och njuta av en fin dag.
    Jag hoppas verkligen att dagen blir bra och att det blir något positivt att skriva om på den från början tomma sidan för just den här dagen.
    Tänker på dig! Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Skönt att du haft en lugn natt.Här det regn och blåst,så nu får det bli en lugn dag,lite städning och småpyssel.Jag har en förkylning på gång igen känns som
    taggtråd i halsen och sågspånen far runt i huvudetoch pappersnäsdukar går det åt.Tyvärr kan jag inte gå ut på vår stora höstmarknad.Men jag sparar pengar,inget ont utan det har något gott med sig.
    Hoppas att du är bättre nu så du kan njuta av dagen samt att du får en bra natt med god sömn.Kram och hälsningar från prosit Doris i jämmerdalen.

    SvaraRadera
  4. Hej mina vänner!

    För att få något nytt att hända idag så köpte jag MÖRKROSTADE KAFFEBÖNOR som jag mal själv. Förut hade jag mest druckit mellanrostat men liksaom saknat den rätta "sprutten" på kaffet så nu blev det MÖRKROSTAT. Och att mala bönorna själv gör kaffet ännu godare. Bönorna jag körde idag var Zoegas Intenzo. Den koppen skulle jag vilja bjuda er alla på och speciellt Gösta.

    Gösta kör också mörkrostat vet jag men han vill ha mandelkubb till. Jag fick sluta med det för min läkare tycket jag blivit för TJOCK vid senaste besöket och mina diabetesvärden var ÅT HELVETE FÖR HÖGA!! Men ett gott kaffe kan man inte ta ifrån mej. Jag kommer nog att ligga och kramphålla i min kaffekopp på dödsbädden för kaffe är HÖJDPUNKTEN på min dag.

    Efter att man sagt att man sett vargar precis där jag går i Hemus i skogen så fick jag en chock igår. 200 meter från mej uppe på en höjd såg jag en VARG, stor och ståtlig och jag tänkte "vad tusan ska jag göra nu, springa åt andra hållet, stå kvar eller vad...."

    Då kommer en man springande och det visar sig att det var en HUND, en stor schäfer men oj ett tag vad jag funderade......och kände hjärtat slå..

    Prosit til Doris...krya på dej..varmt kaffe och en konjak

    Till Christina o Iris ett glatt tjohej och till er alla Carpe Diem

    Akta er för vargen


    Sven Lindh

    SvaraRadera
  5. Skönt Gösta att du haft en lugn natt. Hoppas också att dagen har fört något gott med sig
    Kram
    Maggis

    SvaraRadera