måndag 4 oktober 2010

Lugn och tung

Måndag 4 oktober 2010. Natten har varit lugn och tung. När det börjar att bli jobbigt då är det bara att försöka komma till ro och somna. När sömnen väl fått sitt grepp är det skönt att bara sköljas med till avkopplingen som det blir och hoppas att det har lättat något när jag vaknar igen. Det finns liksom inget annat att göra. Det är vardagen framåt. I dagens Länstidning finns den artikel som skulle ha varit förra veckan. Den handlar lite om vad det blir av bloggen efteråt. Den finns på webben : Länstidningen Östersund/Berg. Carpe diem     Klockan är 04.09

5 kommentarer:

  1. God morgon Gösta !
    Läste just din artikel på http://ltz.se/nyheter/berg/1.2379077-vad-hander-med-bloggen-efter-doden-
    Väl skrivet/beskrivet, och som du säger något som inte alla tänker på :).
    Hoppas att du får en fin dag med lite lättare i luftrören ! :)

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Det är med tungt hjärta jag läste i tidningen idag. Det som står där gick direkt till mitt hjärta och blev plötsligt så realistiskt! Ingen av oss rår ju över livet, men när jag läser hur du tänkt dig fortsättningen av bloggen, fick jag mig en tankeställare själv. Många av oss tror jag, börjar också tänka efter.

    Tung natt skriver du, det förstår jag är svårt, när man sover förvinner ju alla plågor och ångest.
    Gösta, jag är med dig i tankarna - många, många med mig också, det vet jag!
    Hoppas, att dagen idag blir så bra som bara du kan göra den.
    Många kramar och carpe diem!
    Christina, Västerås

    SvaraRadera
  3. Gomorron Gösta. Är med dej i mina tankar fast jag inte skriver. Det jag vill säga har redan kommit i prent. Bamsekram från Karin

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Lugn, men tung natt skriver du. Men verkar som om du ändå sovit lite och fått lite avkoppling.
    Har nyss läst artikeln i LT, du har beskrivit det hela så lugnt och sakligt och jag har själv fått en tankeställare på att se över min egen situation vad gäller nätet och inloggningar.
    Men jag hoppas Gösta att vi får fortsätta att ha dig med oss länge än, men som Christina också skriver - ingen av oss råder över livet.
    Jag hoppas du får en så bra dag det bara går och jag och många med mig tänker på dig!
    Skickar mina varmaste tankar och kramar till dig. Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta! Jag kan bara hålla med, dom som skrivit före mig.Du är en enorm människa, som tänker på allt.Hoppas du har det så bra som möjligt i höstrusket. kramar från Lilian.

    SvaraRadera