onsdag 8 september 2010

Drömplanering

Onsdag 8 september 2010. Natten har varit lugn och det har blivit några timmars sömn. Det känns bra. Att vakna och ha en känsla av att dagen är klar är väl bra det också men det brukar inte gå precis som det var tänkt när vakenheten har trätt in. Oftast är det mycket av önsketänkande i den planeringen. Men det är trevligt så länge den varar.Det blir oftast så att det sker det som sker. Dagen kommer och går som vanligt. Oftast finns det ett uns av guldkorn i dagen ändå. Carpe diem        Klockan är 04.19

5 kommentarer:

  1. Godmorgon min vän, gott att höra att natten varit lugn....jag är för en gångs skull uppe med tuppen......nej ibland blir dagen inte alls som man tänkt...hoppas ändå att din dag i dag blir bra, med varm kram från Hjördis i Lillhärdal

    SvaraRadera
  2. Gösta, önskar dig en god morgon! Du har haft en lugn natt och fått litet sömn, gott att höra. Vi har nog alla den tanken om hur dagen skall bli. Jag brukar säga så här: dagen blir precis vad du gör med den. Det kan hända mycket under en dag, det är bara att göra det bästa av det.
    Idag är det dimmigt och grått ute, jag planerar ingenting idag, skönt att bara koppla av.
    Ha en bra dag nu Gösta, carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Skönt att du haft en lugn natt. Hoppas nu din dag blir lite trevlig för dig. Det viktiga är ju att man tar det hela som det kommer, och oftast kan det ju då bli till något positivt.
    Vi har en underbar höstdag här hos oss med hög, fin luft, lite vind i trädgrenarna, men inget som stör, så jag ska försöka mig på en liten kort promenad, så långt som benen orkar.
    Många varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Godkväll Gösta,

    härligt att läsa om dina dagar. Speciellt dem där du har det riktigt gott. Önskar dig en skön och god kväll
    kram
    Ramona

    SvaraRadera
  5. Godkväll Gösta!
    Jag tänker på Dej och hoppas Du har det så bra det bara går.
    Ha en skön kväll och lugn natt!
    Kram Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera