torsdag 22 mars 2012

Dagblogg

                                                                  Dagblogg 22 mars 2012. Vackra dagar måste inte vara helt fria från moln. Dom kan vara totalt fyllda av moln som liknar bolster helt och fullt. Ja ni ser vilket svamel de kan bli om inte kontrollen är på. Carpe diem                   Klockan är 23.56

4 kommentarer:

  1. Godmorgon Gösta...Absolut inget svammel. Det innebär bara att du tittar på himlens alla formationer. Jag gör också det, och fotograferar mycket himmel, har de mest underbara bilder på moln och himlar och stjärnor och planeter och solar och månar. Hoppas ni får en fin dag i Jämtland så ni får lite frisk välbehövlig luft. Önskar alla övriga vänner också här en solig och skön dag. Försök njut så mycket det går
    Stor Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Ja, jag håller med dig, moln kan betyda mycket. som Maggis skriver, molnen man kan se på himlen kan ibland få mycket egendomliga former och med fantasins hjälp kan man få dem att likna allt möjligt. Som barn brukade jag ligga på rygg i gräset och försöka klura ut vad molnen föreställde.
    Andra moln kan vi inte se, de kan vara oroande eller kräva svar. Ytterligare en typ av moln finns, vad vi mer skämtsamt kallar "att se ut som ett åskmoln", det uttrycket i någons ansikte bådar inte gott.

    Idag, ser det ut att bli soligt, kanske blir lika varmt som igår. Skall iväg på en konferens om en stund, men hemkommen tänker jag ta med mig kaffe och gå ut i naturen. Tänker tillbaka på gårdagen som fick en riktig guldkant genom ett trevlig och givande telefonsamtal.
    Gösta, hoppas att du kan vara ute litet idag och kanske du och Sonja kan sitta ute en stund och njuta av kaffe och hennes goda bröd om vädret är varmt nog.
    Ha en bra dag nu alla mina vänner, ta vara på den, som jag brukar säga: den kommer aldrig tillbaka.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  3. Tittar in igen och säjer gokväll...vilken underbar nästan sommardag vi haft idag. Massor av blommor poppar upp. I den ganska nyalagda vårrabatten finns just nu, krokus i olika färger, snödroppar, en gullviveplanta som blommar(tidigt) små låga intevsivt blå iris, gula vintergäck, blå scilla så ni förstår att det är en fin färgsymfoni. Sedan kommer påskliljor, pingstliljor tazetter, gullvivor , liljekonvalj och lite annat. I gräsmattan idag såg jag oxå små tusenskönor. Härligt...En trevlig fredagkväll önskar jag alla.Saknar Iris här...Undrar var du är ?
    Kram Maggis

    SvaraRadera
  4. Jag kommer tassande in här en stund igen. Har precis kommit hem från min dotter och dagen har varit solig och varm.
    Nu har jag gjort mig två skinksmörgåsar, en stor kopp Java och har en CD med jazz-musik här bredvid. Det är lugnt och stilla och mörkret lägger sig utanför. Det är fortfarande 10 gr varmt och jag hör några fåglar hålla sin kvällskonsert.
    Hoppas att ni alla också har haft en fin dag.
    Till dig Gösta, önskan att vädret har varit så bra, att du och Sonja kunnat vare ute litet. Kanske börjar blommorna titta upp i rabatten!
    En fortsatt skön kväll nu alla.
    Carpe diem (de 2½ timmar som återstår av dagen).
    Christina V-ås

    SvaraRadera