lördag 10 mars 2012

Dagboken

                                           Dagboken 09 mars 2012. Denna fredag har varit lugn och stilla med lite omväxlande väderlek. Hoppas morgondagen är lika fridfull. Carpe diem                   Klockan är 00.07

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta, Sonja och alla andra vänner här! Skönt att höra att du har det lugnt i hemmets vrå med Sonja, kanske litet hembakt bröd, bara koppla av och hoppas dina plåster hjälper dig!

    Här har det blåst ordentligt sista dagarna, litet snö har vi fått också, men idag lär det bli fint väder.

    Sven, kan tala om för dig att idag blir det inköp (på prov) av ditt berömda kaffe! I övrigt idag kan man ju inte undvika Melodifestivalen, det talas om det i alla media.
    Jag vet att några av barnbarnen kommer hit, de har lovat ha med sig pizza - även till mig, så det blir väl att titta då. En tjej Loreen kommer från Västerås och sjunger Euphoria, hon lär ligga bra till. Får väl hålla tummarna för henne då eftersom hon kommer härifrån. Svårt, att säga vem som kommer att vinna, det är så många olika genre som deltar.

    Jag hoppas, att ni alla får en bra dag, ta vara på den, den kommer aldrig tillbaka.
    Ett varmt leende piggar upp!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej på er alla...Gösta, jag hoppas din dag blir lika lugn o harmonisk som igår. Inget särskilt behöver eg. hända utan bara känna av den där fridfullheten.
    Hos mig står de ljuvligaste tulpaner idag på bordet, laxrosa och liknar nästan rosor. Så många nya fina som odlas fram. I tanken sänder jag över en bukett till Gösta & Sonja..jag själv blir så glad över dessa blommor.
    Jag skall se Melodifestivalen ikväll precis som Christina, dock utan barnbarn. Har haft ett hos oss hela veckan, o även nästa. Mitt äldsta fyller 22 idag o är i Göteborg där han går på Chalmers, har skickat över en Grattishälsning till honom, vi ses nästa vecka....
    Idag har vi gått en skogspromenad på 3 km, soligt men med lite ljum blåst i ansiktet..
    Må så gott alla vänner..våren är strax här
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta och Sonja!
    Hoppas er dag varit lugn och behaglig, kanske lite solsken och en aning av vår.
    Solskenet jag försökte fånga igår har jag lyckats fånga idag! Härlig vårdag om än lite blåsig.
    Jag har också planer på att se Melodifestivalen ikväll, även om den mesta musiken kanske inte är i min smak direkt.
    Önskar er nu en fortsatt bra kväll och kanske något gott att tugga på till TV:n och en god kopp kaffe.
    Många varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta o Sonja !
    Hoppas att lugnet och fridfullheten vara dagen ut,samt att det bli en god natt.
    Jag har i dag varit med mitt barnbarn och dom tre bbb på hamburg baren Max och sedan tillbringade vi några timmar i vår fina lekpark i Apladalen. Men det var kyligt och ingen sol behagade visa sig.Men barnen hade en trevlig lekstund.
    Nu har vi avnjutit potatisgratän älgstek och sallad samt ett glas öl.Glass och kaffe får avnjutas under Melodifestivalen,vilket ska bli spännande att se vem som går till final.Vem det än bli är det alltid fel låt som vinner.
    Jag önskar dig Gösta och Sonja fortsatt lugn och trevlig kväll samt alla övriga vänner här ha det så gott.Kram och hälsningar från Doris.

    SvaraRadera