söndag 18 mars 2012

Dagboken

                                                       Dagboken 18 mars 2012. Dagen går mot slutet och inga revolutionerande saker har hänt på hemmafronten. Får invänta nästa dygn med kanske bättre nyheter .Carpe diem                                        Klockan är 23.02                                    Ps. Det är en ny artikel på länstidningens nätsida idag,Ds    Länstidningen Östersund/Berg.

8 kommentarer:

  1. Hej Gösta o Sonja !
    Önskar er en bra dag tillsammans.
    Jag skall köra min gubbe till sjukgymnasten kl 7.45 och under tiden tar jag min morgonpromenad.
    Vädret här är grått och regnat har det gjort under natten,men hoppas att det håller uppe nu när jag är ute.
    Får se var måndagen har att bjuda på,inget planerat.Men kanske någon överraskning med besök eller något annat som förgyller dagen.
    Annars finns det alltid något att sysselsätta sig med.
    Får se vad jag kan skriva ner i min dagbok i kväll,i bland bli det inte så mycket men vissa dagar är bladet fullt, så kan man ta fram dagboken och blicka tillbaka se var som hänt under åren som gått.
    En önskan om fortsatt bra dag för oss alla,ha nu det så gott som möjligt under denna dag.
    Kramar och hälsningar från Doris

    SvaraRadera
  2. Hej på er alla vänner...Här i Småland ligger vi lite före vår tid. Vi har nämligen aprilväder idag. Vid frukosten i morse när vi tittade ut så blåste det upp till riktiga stormbyar och snön föll så det är alldeles vitt ute men nu skiner solen igen, så hoppas snön försvinner fort.

    Gösta, igår var det den där händelselösa och långa söndagen igen, men idag är det måndag och då blir det bättre.
    Fint reportage i lzt om din och Svens vänskap. Vilka band som kan skapas över nätet, fantastiskt. Hoppas ni kan fortsätta länge, länge med att klura ut melodikrysset.
    Önskar er alla en bra dag och må så gott
    Stor Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta, Sonja och alla andra vänner här!
    Vilket fint reportage i tidningen Gösta! Härligt att du och Sven fått så fin kontakt. Tänk vad man kan få uppleva genom datorernas hjälp.

    Inte har vi så fint väder som du har Maggis. här blåser det nordvindar, så hårda att det är svårt att gå upprätt! Bara 2 gr varmt så det är inget skönt alls.
    Har inga planer för dagen ännu, jag återkommer litet senare idag och ser hur ni alla har det!
    Hoppas dagen blir bra för dig också gösta, koppla av och ta dagen som den kommer!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  4. Ingalill i Trollhättan19 mars 2012 kl. 15:58

    Hej Gösta, och alla andra rara..
    Mycket fint repotage i Länstidningen! Melodikrysset är mer än bara ett kryss, det binder samman människor på olika sätt, se "bara" på vänskapen mellan Sven och Gösta, härligt! Två riktiga "godingar"...
    Jag gick tyvärr bet på vågrätt 1, men såg här i kommentaren att Gösta klurat ut det, och Sven vidarebefodrar, vilket samarbete..
    Här i Trollhättan blåser det nordan idag, liksom hos Christina är det nästan svårt att hålla sig upprätt. Jag cyklade ner till fotvården idag, värsta motvinden, men väl värt mödan! Känner mig så lätt efteråt, går liksom på fjäderlätta molntussar..Ska också få börja med handgympa i april, också väldrigt skönt för värkande händer.
    Idag kom systerdotten med sin lilla chihuahua Karin, hon är så pyttig men ack så gullig! Jag saknar och längtar efter min Gulle, åh om han bara funnits hos mig, han var ju så speciell och så underbar, och jag är väldigt tacksam över att få ha honom i några år, jag tror att även han mådde gott.
    Nu önskar jag er alla en trevlig och go kväll, jag ska lösa lite korsord i Året Runt som kom idag, en tidning jag tyckt varit bra, men som mer och mer har blivit en kokbok! Man kan inte samla på alla dessa recept, jag kör ändå mest med mina gamla och väl beprövade recept. Det är ofta så många konstiga ingredienser i nya, och ofta chilipeppar o liknande och jag tycker inte om stark mat, "lilla" magen protesterar då, och svetten bryter ut i pannan! Tacka vet jag en hederlig äkta nötstek med brunsås, och pressgurka, min favvo!
    Nu ska Mezzo inmundigas tillsammans med en bit Tigerkaka, grr......
    Kramisar från Ingalill

    SvaraRadera
  5. Inga-Lill...du skriver väldigt roligt. Men så har du att brås på..alla roliga människor från Trollhättan, ex Galenskaperna, Laila Westersund (finns tyvärr ej med oss längre) Frank Andersson(kanske lite rolig) Peter Le Marc(sjunger fint med underbara texter) och så har ni ju nästan en Hollywood-inspelningsstudio. Genom mitt tidigare jobb lärde jag känna en hel del männniskor från Trollhättan och de var alla lika goa, glada och snälla. Haha, chilipeppar...fast det gillar jag
    och jag gillar nötstek med sås också
    Kram Maggis

    SvaraRadera
  6. Hej igen alla glada, rara vänner1 Jag förstår Ingalill, att du saknar lilla Gulle, men du fick många fina år tillsammans med den lilla vännen! Jag förstår den lilla chihuhuan är gullig. mitt barnbarn har en sådan också, den är två år. Har lärt sig massor med saker, dansa, hoppa, smyga, rulla runt och leta efter godisar bl a. Han går också på agility med sin matte. Fast stormvindar gillar han inte alls! Han ser så ynklig ut då.

    Ja, Maggis jag minns Laila Westersund= yrvädret från Trollhättan. minns hennes glada ansikte, sitt spelande och skratt - en oförglömlig person!

    Idag blev jag tvungen att göra litet inköp, men det blev ett steg fram och två steg bakåt. En stor reklamskylt blåste ner alldeles framför mig, tala om att vinden räddade mig, annars hade jag varit ett ovanligt frimärke nu.

    Gösta, jag hoppas att du och Sonja haft en lugn och fin dag, samt alla ni andra med förstås.
    Nu blir det en balja lut (kaffe) och några goda muffins med blåbär.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  7. Tittar in med en värmande kram till er från Lillhärdal, ska kolla länstidningen nu // Hjördis

    SvaraRadera
  8. Hej Maggis, kul att du gillar oss Trollhättebor! Ja, vi har ju en hel del kändisar här, vi har ju "Trollywood", och rätt som det är så hamnar man i nån filminspelning när man kommer cyklande, och får vänta medans tagnng pågår, senaste var det utanför polishuset och det skulle föreställa nån sorts fritagnig. Då fick man vackert stå en bra stund innan vi fick passera. Särskilt uppskattade är "läckerbitarna" Persbrandt och Lassgård när dom är i stan, då går folk gärna ut på krogen¨i hopp om att träffa dem..Så är det att bo i en filmstad! Frank har jag haft som granne för några år sedan, rätt så "kul" typ, jag gillar honom och så är han ju, som oss andra stjänor en 56:a! Konstigt vilken bra årgång det var....
    Jag har mailat till radion ang Karla, ej fått svar ännu, men jag tror tyvärr inte dom ändrar tillbaka, förstår inte vilket "ljushuvud" som fick lov att förstöra detta program..Men, vi får fortsätta klaga!
    Sov nu sött alla rara, så hörs vi imorgon.
    Nattisar från Ingalill

    SvaraRadera