torsdag 1 mars 2012

Dagbok

Dagboken 01 mars 2012. Angående dagboken så blir det ingen ny förän den första är färdig och klar. Den är beställd och klar och kommer att handhas av adlibris och via nätet. Den är klar inom 1 till 2 veckor och till dess får lite tålamod gälla. Carpe diem                             Klockan är 23.24

7 kommentarer:

  1. Suveränt! Återkommer mer i morgon!
    God natt-kram från Iris

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta och andra rara vänner
    Idag är det strålande sol och blå himmel. Och inför Vasaloppet på söndag är det utlovat vackert väder så det blir nog en fin dag. Igår blev det klart att Petter Northug inte kan vara med, efter att ha fått en magbacill i Italien. Förtar lite av spänningen tycker en del.

    Adlibris är en jättebra nätbokhandel, snabba leveranser, fraktfritt och allmänt bra, så det blir lyckat med boken där. Vi bloggläsare får sedan göra all reklam vi kan för den.

    Önskar en en fin fredag, skall strax åka iväg och köpa ett fång tulpaner...
    Kram till er alla !
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta...Bra att Du fått ordning med en ny förläggare.Hoppas verkligen att Du får en del av försäljningen.Tycker inte att de är mer än rätt.
    Ha en bra dag tillsammans med Din kära Sonja.Hej då Greta.

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta, Sonja och resten av Göstas dagboksfamilj!
    Här kommer ännu en härlig vårhälsning med strålande solsken, fast kanske lite mycket blåst.
    Jag hoppas din natt och dagen så här långt varit bra Gösta, och att du tillsammans med Sonja ätit fikat gott! Som jag skrev tidigare, suveränt med den nya boken och ad libris har jag också god erfarenhet av! Det blir bara helt perfekt.
    Så får vi hoppas att Sven inte går vilse bland alla skidåkande människor i Mora nu i helgen, kanske lugnast att vara på insidan och se "skådespelet" därifrån, men å andra sidan det är väl en tjusning att vara mitt ibland ståhejet också om man orkar och vill. I vilket fall som helst Sven, ta det lugnt!
    Ha det nu så gott alla vänner med Gösta och Sonja i spetsen, så läses vi i morgon!
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  5. Idag var det packat i Mora. Bilarna står stilla fast polisen viftar allt vad de orkar, parkeringsplatser finns det inga - våra klagovisor klinga....
    Men det är så mycket trevliga människor ute. Kom bredvid ett par som skulle åka Vasa på lördag. Killen hade så ståtligt svart skägg som glittrade i solen som vore det en svart diamant....Jag kunde inte låta bli att prata med dem. Båda lika kvittrande glada. Det är just det som är så härligt med att bo mitt i Vasaloppet...alla glada människor. Det jag avskyr är att det blir totalt igenpackat då bilvägarna inte är planerade för detta och då det inte finns parkeringsplatser. Det blir kaos när det gäller den biten. Nu märker jag som gående inte detta så mycket...ja jag störs inte så mycket av det men om man ska åka bil så är det STOPP. Naturligtvis borde de ansvariga ha planerat för detta då man vet att loppet kommer tillbaka år efter år i 100 år.
    Doften av grillkorv ligger tät....det doftar gott..tyska Thuringer och Frankfurter-korvar görs reklam för i korvmojjarna....Jag har inte prövat någon i år...de är lite starka för magen förmodar jag.
    Det töar väldigt här nu och det är bara isigt på vissa ställen...undrar hur det blir för åkarna på söndag..
    Ikväll ska prins Karl Phlip hålla högtidstal i Mora Kyrka klockan 20.30. Han har åkt loppet idag. Från kl 21.00 har vi nattklubb i mässtältet.Så jag rockar väl loss där hela natten. Lördagen börjar med Barnens Vasalopp 900 m i centrum och Blåbärsloppet 9 km och sedan blir det nattklubb igen kl 21.00
    Ja söndagen vet ni ju vad som händer...men jag kommer att sitta vid TV.....eller om någon av Er kommer hit så går vi och ser loppet uppe vid Hemus i skogen med kaffe och mackor....det Ni...Välkomna av hjärtats lust

    Kolla efter Gösta Olofsson som kommer att åka loppet i smyg med nummerlapp 14566..för Rörö SS. Sonja supportrar efter spåret..
    På kvällen signerar Gösta sin bok i mässtältet tillsammans med Mora Militära Musikkår

    Jipppeeeee jippo

    Carpe Diem mina vänner

    Visst saknar vi goa IngaLill som är så upptagen med flytten och inte fått sitt bredband än så hon kan skriva. Men många hälsningar till henne ändå och grattis i efterhand...hon är skottårsbarn....så hon fyllde "fjortis"

    Sven Lindh

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta och alla vänner här i vår familj!
    Jag hoppas att du har haft en bra natt och även en fin dag tillsamans med Sonja.

    Ja, det ska bli spännande att se när boken finns på adlibris, måste absolut köpa den med!

    Läser, att Sven har fullt upp att göra nu i Mora, bland människor, korvdofter och liv och rörelse. Jag föredrar att se det hela på TV istället.
    Jag ser att även ni har det soligt och fint vårväder. Här har det blåst ordenligt, men varit mycket kallt inatt tyvärr.

    Jag hoppas att det går bra för Ingalill med flytten och ser fram emot att hon får bredbandet inkopplat så vi får "möta" henne här igen.

    Om en liten stund skall jag hem till mitt äldsta barnbarn som fyller 25. Det blir kul att träffa många glada ansikten där, inte minst att jag får gulla litet med mitt barnbarnsbarn som redan blivit 14 månader! Tiden går alltför fort ju!

    Jag hoppas att ni alla får en trevlig kväll, ta hand om varandra och glöm inte det lilla leendet!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  7. En kvällshälsning till er alla
    Fortfarande kl 17.40 är det så ljust ute. Det ljuset som vi alla så väl behöver nu..
    Ikväll kl 20.00 är det en fin dokumentär av Tom Ahland på SVT2 om Erland Josefsson, en repris men jag skall absolut se om den. Det finns ingen som skildrar personporträtt så fint som Ahland.
    Och Inga-Lill, ja jag saknar henne mycket här, men snart är hon här igen
    Önskar er en trevlig kväll
    Kram Maggis

    SvaraRadera