onsdag 29 februari 2012

Dagboken

Dagboken 29 februari 2012. En händelse är att boken är på väg äntligen. Carpe diem         Klockan är 23.18

6 kommentarer:

  1. SÅ FÖRSVINNER DET ROLIGASTE OCH SAMTIDIGT BILDANDE PROGRAMMET ALLTINGET FRÅN KARLAVAGNEN
    VI BORDE PROTESTERA
    JAG HAR SKRIVIT TILL SR:S LEDNING OM DETTA MEN DE LYSSNAR FÖRSTÅS INTE...

    DET ÄR TUR ATT VI HAR GÖSTAS BOK ATT LÄSA NU NÄR RADIONS ALLA FINA PROGRAM RASERAS

    SVEN LINDH

    SvaraRadera
  2. Karlavagnen Sveriges Radio P4 karlavagnen@sverigesradio.se
    23:37 (1 minut sedan)

    till mig
    Hej,

    Alltinget kommer att fortsätta att sändas
    under torsdagförmiddagar i P4 Göteborg.

    mvh
    Erica Hedin, Göteborg

    ----------
    jAG FICK OVANSTÅENDE SVAR FRÅN SR
    DET BLIR ATT LYSSNA VIA WEB VARJE TORSDAGS FM DÅ
    ELLER LADDA NER SOM POD

    SvaraRadera
  3. Morrn Gösta och alla andra här! Hoppas att du har haft en skaplig natt Gösta och kan starta dagen med förhoppningar om att något trevlig skall ske.
    Jag undrar, din andra bok, varifrån kan ,an beställa den?
    Sven: jag du jag håller med dig att det görs förändringar in SR, frågan är varför? Karlavagnen har ju en perfekt tid idag, varför ändra?
    Jag läste också att TV-hallåorna i vissa kanaler inte längre kommer att synas, bara deras röster. Förstår inte vad de sysslar med.

    Idag småregnar det här, jag var ner och lämnade ett blodprov hos dsk, skall få en "besiktning" hos min läkare nästa vecka.

    Hoppas, att ni alla här får en bra dag, att ni kan känna tillförsikt, gärna ge ett leende till dem ni möter.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta, Sonja och alla övriga vänner!
    Det här med boken ska bli spännande att höra mer om, ser fram mot det.
    Solen är som vanligt klart skinande och jag bara njuter och ler. Men jag ler inte när jag läser om Karlavagnen, förändringarna där med fasta ämnen de olika veckodagarna och byte av programledare, framför allt Kjell-Peder, Stina Wollter, Bosse Petersson, Lisa Tilling samt Marcus Birro som varit suveräna i sina roller och i sina kontakter med lyssnarna. Fattar inte vad man tänker med på radions P4! Ska ta och lägga in en protest jag också, även om min lilla röst inte låter sig höras i sammanhanget.
    Hoppas nu ni alla haft och har en lika strålande solskensdag som jag och också kan och orkar göra det bästa av den! Mina tankar finns hos er alla, absolut ingen glömd.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta, Sonja och alla vänner
    Jag funderar lite på din bok..har läst ut den nu. Jag tänker på läkaren som gav domen 1 år, det blir ju som en självuppfyllande profetia att bara gå och vänta på den dagen. Om jag vore läkare skulle jag aldrig dela ut en sådan dom, utan i stället påtala att med rätt smärtlindring så kan du leva många år och ändå ha ett liv med livskvalite´..då tror jag det blir helt annorlunda för den som är sjuk. Jag har 2 suveräna böcker av Bernard Siegel , han är cancerläkare och de handlar om tron kärlek och helande, den egna inneboende kraften. Men läkarna står mellan valet att vara ärliga och inte inge falska förhoppningar men jag tycker det är helt fel ändå och dessutom stämde ju inte domen. Du verkar så ensam den här första svåra tiden och känner dig sviken...men du hade ändå en livlina som du kunde prata med närsomhelst utanför sjukhuset (vilken underbar tur), annars skulle sjukvården ställt upp med den hjälpen. Det blir ju lika stor psykisk smärta som fysisk. Jag hoppas och tror att du inte känner så idag, och så känner jag mig glad att de verkar ha funnit en bra nivå för smärtlindring. Hoppas att jag har rätt men jag kan ju inte veta....Boken slutar eller börjar(beroende från vilket håll man läser den) bra, ditt möte med din bror o svägerska
    Kände att jag gärna ville kommentera lite och ge min upplevelse.

    Vi har inte haft någon sol idag utan mulet men när jag var ute såg jag vårens första gullviva som nyss slagit ut i trädgården.

    Må så gott alla....
    Stor Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  6. Tankar...
    Tankar kommer tankar går.
    Undrar om man ska tänka efter före eller om man inte ska tänka alls, ja det undrar jag såhär på kvällskvisten.Visst är det konstigt hur hjärnan far iväg på egna virrvarrvägar ibland eller hur tänkte jag nu, eller inte... Jaa förvirringen är stor men universum är större, eller..
    Allt detta undrar Lillemor i Ystad

    SvaraRadera