tisdag 21 februari 2012

Dagboken

Dagboken 21 februari 2012. Dagen har varit lugn och stilla lite byte av plåster och affärsresa av Sonja för inhandling av lite matvaror för veckan. Allt utan några komplikationer. Carpe diem                                  Klockan är 23.47

8 kommentarer:

  1. Morrn Gösta, Sonja och alla kära vänner här! Dina ord ger ett lugnt och harmoniskt intryck idag, skönt att byten av plåster fungerar och mat det behöver man ju ha hem.
    Här är vädret verkligen omväxlande, igår riktigt vårväder, idag underkylt regn och blixthalka. Trottoarerna är som isbanor, vägarna likaså. Jag bor nära lasarettet, så jag hör att ambulanserna åker ut i ett. Personalen på akuten lär ha massor att göra.

    Jag ska åka ner och lyssna på en underhållning för pensionärerna på en mötesplats. Det blir kaffe och underhållning, blir trevlig avkoppling.
    Önskar er alla här en bra dag, ta det försiktigt om det är halt - och trots halkan - glöm inte det lilla leendet, det kan tina upp "isen".
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Godmiddag Gösta & Sonja och ni andra vänner...
    Gösta, Skönt att dagarna förflyter utan hinder,allt går sin gilla gång med lite avbrott då och då....
    Januari och februari...dessa månader som ligger i träda, då händer inte så mycket. Då brukar jag samla föregående års foton i album och skriva texter till. Det som jag inte snappat upp på semesterorten söker jag info om på Wikpendia, så ökar jag min geografikunskap över Sverige..Intressant o roligt, tycker jag
    Albumet blir som dagbok då fast med bilder till

    Förra sommaren skulle vi till Härjedalen och fjällvandra(nytt intresse). Vi stannade till i Mora 2 nätter och besökte ett par som hade sommarhus med Siljan och Inlandsbanan precis nedanför. Andra dagen ösregnade det, då åkte vi till Nusnäs strax utanför och kollade dalahästtillverkning. Jag köpte en cremefärgad med lite blått, gult, rött på ryggen och huvudet. Den var fin...Forts. följer
    Någon som har några särskilda semesterminnen, vore roligt att få läsa om...

    Hoppas på en bra dag för alla, här är väldigt grått, blåsigt och regnigt idag så snart försvinner snön om det fortsätter så....
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Iris...Hoppas du inte blivit sämre med din förkylning och rygg. Saknar dina inlägg. Krya på dig om du inte mår så bra....
    Kram/Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Skönt att veta dagen har förflutit lugnt!
    Hoppas innevarande dag även gått i lugnets tecken. Här nere i söder är det grått o disigt
    samt blött. Inget uppiggande precis!
    Hälsningar till Dig Gösta o Sonja samt till alla
    andra från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta o Sonja !
    Här är det blåst och regn,förhoppningsvis försvinner snön och det ska bli skönt.
    Var vi och grattade en riktig litet charmtroll som fyllde ett år.När vi skulle åka hem var det glashalt så det gällde att köra försiktigt.När jag kom hem fick jag telefon att mitt barnbarn hamnat på sjukhuset och att han fått en propp i lungan,det är andra gången nu på två år .Bli så orolig när det händer,han är bara 28 år och en kille som tränar och motionerar dagligen och inte röker samt noga med kosten men det verkar inte som det hjälper.Får hoppas på det bästa, vet att han nu får bra vård på sjukhuset.Men oron finns där ändå.
    I dag har det varit lugnets dag,lite mathandling och småärende gott att det är avklarat, så behöver man inte trängas i affärena vid veckoslutet.
    Jag känner att en förkylning är på gång, fryser och har ont i halsen. Nu kan jag inte dricka varmt honungsvatten med citron tyvärr, får kolla upp någon annan kur som hjälper mot förkylningen. Bara jag inte smittar sambon som ska i väg till sjukhuset,tråkigt om han får ringa återbud.
    Men han har enskilt rum nu,därför han fått problem med sin nacke igen,får nu tillbringa natten sittande i en fåtölj,att sova i sängen är otänkbart. Har varit på behandling och det verkar hjälpa som tur är.
    Gösta och Sonja samt övriga vänner här kramar och hälsningar från Doris.
    Christina jag glömmer inte det lilla leendet,vet att det kan göra underverk. Om man själv ger ett leende får man nästan alltid ett leende tillbaka.Kram

    SvaraRadera
  6. Gonatt på er alla...(om en stund)
    Inga-Lill & Sven...Ni missar väl inte Kommisarie Banks på SVT1 efter Melodifestivalen på lördag.....
    Doris, fy jag känner mig också lite frusen ikväll, hoppas vi inte blir sjuka(många runtomkring oss här är så krassliga)
    Dröm vackra drömmar
    Kram Maggis

    SvaraRadera
  7. Jag säger också godnatt, snart. Doris, krya på dig och du Maggis ingen krasslighet hoppas jag du råkar ut för.
    Här regnar och blåser det och vi skall få omkring -5 gr inatt, så i morgon blir det än värre halka än vi haft idag!
    Gösta, Sonja, hoppas att ni har det lugnt och fint därhemma nu.
    Natti, natti alla kära vänner. Var rädda om er!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  8. Hej alla rara vänner,
    Maggis - Banks på lördag, hurra, flyttlasset går på f m då 5 starka killar ska bära och kånka, så det första jag ska göra när jag anländer, sist av alla, är att koppla in och programmera TV:n, och DVD.n, vill för allt smär i Småland inte missa detta. Mello blir nog också spännande med både Charlotte Perelli, Christer Sjögren/Lotta Engberg samt Danny.

    F ö står regnet som spö i backen här i väst, det blåser som attan också. Ganska skönt att lägga sig och lyssna hur det slår mot rutan, rogivande.
    Jag hoppas att ni alla haft en bra dag, och att ni får sussa gott inatt.
    Kramisar från Ingalill

    SvaraRadera