söndag 12 februari 2012

Dagboken

Dagboken 12 februari 2012. Denna dag gick förbi precis som gårdagen gjorde lämnade sina hemligheter helt olösta. Carpe diem                      Klockan är 23.21

9 kommentarer:

  1. Hej min vän, i dag är jag först på din blogg ser jag. Hoppas din dag blir bra och att solen skiner även hos dig. Här i Lillhärdal är det i dag ett strålande väder våren är ju i antågande. Ha det gott med många varma kramar från Hjördis

    SvaraRadera
  2. Här i Halmstad har vi tjokt med is och snö.9 minus och dimma.Känner mej inte alls på humör..Trösta sej med semlor kan man inte heller hela tiden för viktens skull.Det blir väl bättre.Maggan.

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta, Sonja och alla vänner här! Hoppas att du Gösta kan lösa gårdagens hemligheter och att dagen idag ger dig trevlig samvaro med Sonja, kanske litet nybakt bröd eller god mat. Allt förgyller tillvaron.

    Här är vädret soligt och vackert, bara -2 gr, så jag har nyss kommit hem från något jag inte gjort på många, många år! Jag har åkt pulka! Känns i baken, lovar er det! Ett av barnbarnen kom över och vi gick en promenad till en större backe här, en hel del människor var redan ute. Med barnet framför mig fick vi upp en god fart utför backen, tänkte inte på guppen..... Nu är det gjort, tösen har gått hem och jag ska ta en stor kopp varmt kaffe och några smörgåsar.
    Hoppas att ni alla får en bra dag.
    Kramar och ett soligt leende och carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Gösta & Sonja !
      Hoppas du får en lugn dag.
      Synd att det var så dålig mottagning på
      Skype i går, bättre nästa gång

      Sänder er några bilder från sommaren.

      Dagens Citat:
      Jag önskar alla mina vänner en
      liten smula galenskap- det
      skänker hjärtat glädje.

      Anatole France

      Bravo Cristina.

      Radera
  4. Hej Gösta och Sonja !
    Här är det strålande solsken en underbar förmiddag som jag hoppas skall fortsätta hela dagen ut.
    Hoppas också att det är solsken hos dig och Sonja,att solen skiner inomhus är jag säker på när Sonja åter är hos dig.Underbar lycka för er två.
    Nu har jag varit och klarat av mitt waranprov,i morgon kommer resultatet.
    Var också och förnyade mitt lotto och vann 315kr,det var roligt att det gav vinst.
    Skall gå ut och se om den lilla trogna gamla damen sitter utanför systembolaget. Varje dag sitter hon på sin rullator och samlar in pengar till Frälsningsarmen för mat och natthärbärge till dom hemlösa.Hon ska får en extra slant när jag har vägen förbi.Jag vet då att det inte försvinner något på vägen hos många hjälporganisationer bli det inte mycket kvar av in samlingarna.
    Kläder och allt jag sticka skänker jag till Missions församlingens insamling som går till VitRyssland. Då vet man att det kommer fram dit det ska.
    Tack Maggis jag lyckades! Har nu varit inne och kollat på Göstas bok. Gösta du är helt fantastisk men det visste vi innan.Kommer att köpa boken.
    Nu önskar jag en fortsatt skön dag för dig och Sonja men även övriga här i dagboksfamiljen. Ha det så gott var rädda om er,så möts vi i morgon igen. Solskens hälsningar och kramar från Doris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta...Hoppas solen lyser även i Jämtland och ger lite ljus & hopp.
    När jag tittade ut genom fönstret imorse och såg den gnistrande snön, de frostiga träden och den blå himlen tänkte jag att detta är den vackraste årstiden. Men så tänker jag på hösten...och känner likadant . Och våren..med alla vårblommor som poppar upp och så sommaren, med badsjöar, röda stugor och grönskan och då tänker jag: Det är ju i den årstiden man är i just då som är den vackraste.
    Idag på väg till affären med det knastrande ljudet under fötterna möter vi honom som vi ofta möter...han med rullatorn och det ena benet släpandes efter sig, efter både hjärtinfarkt och stroke, men men det glada ansiktet, han får alltid mitt största leende, även idag.
    Så bra att du lyckades Doris och härligt Christina i pulkbacken. Igår åkte vi skidor och spark o grillade korv ute med barnbarnet. Sven, jag saknar dina inlägg så...hoppas att det är bra med dig...

    Önskar er alla en fin dag
    Stor Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  6. Tomtegubben som hade snuva.
    av Felix Körling

    En liten tomtegubbe satt en gång
    vid stugan sin uppå en tuva,
    han tyckte dagen var så fasligt lång,
    han satt och vände på sin luva.

    Usch, han frös
    och han nös,
    atschi, atschi, atschi, prosit!
    Usch, han frös
    och han nös,
    stackars tomtegubben hade snuva.

    Men tomtegumman sade: "Vad står på?
    Du skrämmer både mej och katten,
    till doktor Mullvad ska du genast gå,
    så att vi kan få ro till natten.

    Gör dej fin,
    gubben min,
    atschi, atschi, atschi, prosit!
    Gör dej fin,
    gubben min,
    och tag på dej söndagshatten."


    Sven Lindh

    SvaraRadera
  7. Aha, förkyld, läste i tidningen att februari är den månad vi snörvlar och hostar o nyser mest. Jag har varit förkyld till o från under hela februari.....Om det är förkyld du är så krya på dig, även Elisabeth och Iris med din rygg
    Kram/Maggis

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta, Sonja och alla i familjen, både krassliga och pigga!
    Har kravlat mig ur sängen och startat datorn, men mer än så blir det inte idag. Humöret har inte sviktat, har läst en hel del, men så mycket mer har det inte blivit, ryggen har inte riktigt haft viljan att bli aktiverad. Nu återgår jag till sängen.
    Varma kramar till er alla från Iris

    SvaraRadera