onsdag 15 februari 2012

Dagbokskorn

Dagboken 15 februari 2012. Kontakterna med olika förlag tar på orken. Jag börjar tappa intresset för boken. Finns det någon som skulle kunna hjälpa mig att lösa problemet? När jag läser en del av kommentarerna så verkar det finnas en del som skulle kunna hjälpa till. Carpe diem                    Klockan är 23.47

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta!
    Bara en liten kort anmärkning, skall iväg snart på ett möte.
    Först hoppas, jag att du haft en skaplig natt utan alltför mycket värk.
    Kan förstå, att priset på boken varierar från olika företag, men för min egen del betyder din bok mera än det pris som gäller, Gösta! Det är din personlighet, din enorma styrka, empati, ja allt finns i den! Därför betalar jag vad som krävs.
    Snälla, ge inte upp boken, Gösta!
    Hälsningar till alla andra kära vänner här och ha en bra dag.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta...Snälla, rara, har vi rört till det för dig nu. Det var absolut inte avsikten utan att hjälpa. Tänk inte mer på boken nu och lägg energi på den. Du har gjort det största jobbet, att skapa en bok av din blogg och den finns ju färdig. Jag kan kontakta det förlaget jag känner till och höra vad de säger och kanske Iris också kan ta kontakt.

    Idag är det åter en strålande vinterdag, -16 på morgonen så kylan håller i. Vi får hoppas på en bra dag för oss alla....
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Håller helt med Christina om boken, det är inte priset som betyder något utan det är boken och du och allt du ger genom din blogg som trycks som bok!! Understrycker jag också att det är din enorma styrka och empati som dina texter utstrålar som är det som betyder något för oss i din "dagboksfamilj".
    Precis som Maggis skriver, så var inte heller min avsikt att röra till det hela för dig, jag är så utomordentligt nöjd och glad för det du gjort ang boken! Var bara ett litet tips i all välmening, så att även du kunde få en liten slant för allt du gjort för oss.
    På grund av att jag har svårigheter att tala tydligt, speciellt i telefon, så har jag lite svårt att muntligen kolla upp mer kring det napp jag fick på nätet igår (länken i gårdagens kommentar), tyckte bara det såg bra ut och till vettig kostnad. Maggis, om du har tid och lust kanske du muntligen kan kolla även mitt tips. Jag är däremot ganska bra på att klicka mig runt på nätet och hämta in information.
    Men som sagt boken är värd varenda krona och du har gjort ett strålande jobb och det vill jag verkligen understryka!!
    Hoppas Sonja och du haft en så bra dag som möjligt, att ni hittat något litet guldkorn att samla i minnenas album.
    Till er båda och till alla övriga många varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej igen!
    Fick lite problem att publicera min kommentar idag, eftersom det skulle skrivas in 2 ord och jag fick det inte att fungera. Tryckte på knappen till höger om "ordrutan", fick ju då bara 2 nya ord och så höll jag på. Och jag kopplade inte in hjärnkontoret utan höll på så ett tag. MEN så upptäckte jag att jag inte såg allt, dvs jag såg inte Publiceraknappen, jag fick bläddra litener i bilden för att sedan och då Vips så funkade allt.
    Skriver detta som info om någon mer haft problem under dagen, men jag är nog den enda som inte använt vare sig ögon eller hjärna idag för att få det hela att fungera.
    //Iris

    SvaraRadera
  5. Iris, jag upptäckte det första ggn, du får scrolla ända ner, då finner du ordet du ska skriva och sedan skicka.
    vi får inte låta datorerna ta över.
    Ha det bra alla!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  6. Godafton alla goa vänner här
    Hoppas att er dag varit bra, själv har jag nog magsjuka på G, mår illa o magvärk...eller om jag ätit något olämpligt kanske..men det går ju över
    Jag uppmanar alla som kan hjälpa Gösta med något bra förlag till sin bok att göra det. Sven...när du blir frisk,kanske...Du har pondus o stor erfarenhet av böcker. Själv har jag kollat med Verbums förlag o inväntar svar. först...sedan Iris kan jag ev.kolla din länk.

    Gösta, hoppas du inte funderar mer på boken, det löser sig...

    Nu har vädret ändrat sig, mulen em och bara c:a minus 5 grader och mulet. De varnade för dåligt väder till helgen och att ta det försiktigt på vägarna.

    Önskar er en trevlig(icke magsjuk)kväll
    Kram Kram
    Maggis

    SvaraRadera