tisdag 21 februari 2012

Dagbok

Dagboken 20 februari 2012. Inga större saker har hänt. Det är bara att låta dagen passera utan någon anmärkning. Väntar in semeldagen och de riktiga semlorna. Carpe diem      Klockan är 00.26

4 kommentarer:

  1. Hej Gösta och Sonja !
    I dag bli det att gå på födelsedagsfest för bbb som fyllt ett år.Trodde på en semla men det bli lite mat i stället,och det är inte dumt det heller.Det får bli att njuta av en semla tillsammans med gubben.Kanske inte så bra för mig, men om jag håller mig till en semla kan det inte vara så farligt.
    Det fina vädret försvann, i natt har det snöat och nu är det regn på gång kanske all snö försvinner,hoppas att det bli så.
    Vår grannfru som miste sin man, fick ambulansen
    hämta i lördags.Talade med sonen i går och hon är mycket dålig,det är så svårt för honom han har tagit det så hårt när pappan gick bort efter så kort sjukdomstid och nu mamman så dålig. Vissa människor drabbas hårt.
    På måndag åker sambon in till sjukhuset i Örebro för att sätta in ny hornhinna och får hoppas att det skall lyckas så hans seende bli bättre på ett öga åtminstone så han kan läsa och skriva utan hjälpmedel.Lyckas det bli det förmodligen andra ögat också.
    Har nu en bra dag och njut av semlorna,det bli väl Sonjas hembakta semlor.
    Kramar och hälsningar till er båda samt övriga här. Doris

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta...ja idag är det semmeldagen, men tyvärr har jag fuskat och redan ätit en del semlor. Så idag äter jag den sista semlan för säsongen, håller just på att baka dem nu och doften sprider sig i huset.
    Doris....Hoppas det går bra för din sambo, det gör det säkert, läkarna är så skickliga idag
    Christina...Ta det försiktigt i halkan, så du inte bryter armar eller ben, du har väl broddar på skorna?
    Gösta...Har fått kontakt med ett bra bokförlag,
    och har mailat över uppgifterna till dig så läs
    din inkorg i lugn o ro. Hoppas det går bra.....

    Idag är det blåsigt, snöblandat som kommer ner så det är inomhusväder, får hitta på något förutom semlebaket..

    Ha en fin semledag alla
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta, just ja, det är semmeldagen idag! Jag skall strax gå och köpa mig en, mumsig sådan! Äter den med varm mjölk enligt gammal tradition.

    Doris, jag hoppas även jag att det går bra för din sambo, de flesta sådana operationer brukar ge lyckat resultat.

    Jodå, jag har broddar, men de ligger hemma hos min dotter, glömde dem där sist. Mår bättre idag, litet öm i baken bara.

    Här har det småregnat, men det verkar bli soligt nu - +5 gr och slaskigt.

    Gösta, jag hoppas att du och Sonja kan avnjuta några goda semlor, kanske Sonja bakar dem själv. Jag tycker det är synd att man redan börjar sälja semlor så mycket tidigare. Jag håller mig, köper inte förrän det är "dags".
    Ha en bra dag nu allesammans, så "syns" vi här i morgon igen!
    Carpe diem!
    Christina

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Jag heter Britt-Marie, fast det kommer att stå anonym, jag vet inte hur jag ska få till det där.. Jag har nyss läst några av dina dagboksanteckningar och ser att du på ett ställe undrar över vad som händer sedan... Ja, det är vi nog många som gör. Finns det något mer? Kommer vi till en annan plats när vi dör? Finns det något, där bortom horisonten som väntar...
    Jag tror det. Det har jag alltid gjort. Jag vill nu ge dig rådet att i mån av ork läsa lite i bibeln. Evangelierna i nya testamentet. Man behöver inte kalla sig för religiös eller troende för att göra det. Svaren på mycket finns där ändå. Ja, på det mesta, faktiskt. Läs vad Jesus lärde och berättade när han gick här på jorden. Guds egen son som kom till oss med ett glädjebudskap...
    Stor och varm kram till dig!
    "Det är något bortom bergen..."

    SvaraRadera