fredag 24 februari 2012

Dagbokshäng

Dagboken 24 februari 2012. Angående Gert som det undras över så är det inte samma Gert från förra året. Detta är Gert Ek från Vallentuna som tog kontakt efter sista karlavagnen genom att han upptäckte att vi kommit lika långt i behandling och vi kunde jämföra hur långt det kommit med fortsättningen. Ni får gärna ta kontakt med Gert. Carpe diem                        Klockan är 23.28

8 kommentarer:

  1. Morrn Gösta, Sonja och alla andra här i vår lilla familj!
    Tack Gösta för att du förklarade vilken Gert det var som skrev igår. Funderar mycket över den Gert som jag och flera menar, vad som hänt honom. Kanske han hör av sig, vi får alla hoppas det bästa för honom.

    Nu sitter jag och lyssnar på Ring så spelar vi, sedan blir det Melodikrysset. Hoppas Gösta, att du och dina kryssarvänner lyckas med det.

    Idag ska jag ta en promenad hem till min dotter, har blivit lovad kaffe och gräddtårta - hembakad. Det kan man ju inte motstå.

    Hoppas ni alla här får en skön dag, koppla av, ta dagen som den kommer och glöm inte det lilla leendet till dem du möter.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta, Sonja och hela dagboksfamiljen!
    Återigen en strålande solskensdag och när lunchen snart är uppäten så blir det en liten tur ut i trädgården för att känna solens strålar värma även utifrån. Värmen inifrån familj och vänner finns där hela tiden så allt känns bara bra.
    Jag önskar er alla med Gösta i spetsen en härlig, förhoppningsvis solig dag där vi alla kan känna att våren är på väg och att vi lär oss något nytt även denna dag och hittar något som vi kan fånga upp och lägga i minnenas påse.
    Var rädda om varandra ochsom sagt - glöm inte leendet tilldem ni möter.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  3. hjälp med melodikrysset finns på www.klintenberg.net.se

    SvaraRadera
  4. Godmiddag alla vänner...
    Det var bra Gösta att vi fick en förklaring att det inte var samma Gert..Har åter mailat till honom..inget svar än.
    Städat på fm och haft mattor ute i solen. När det var klart gick vi och köpte en bukett av de vackraste tulpaner i olika vårfärger. Och tände ett doftljus, då känns allt verkligen bra. Små saker som kan förändra en sinnesstämning..
    Ute i trädgården slår den ena snödroppen efter den andra ut nu och några små krokus, är det inte tidigt 25:e februari ?
    Önskar er alla en fin lördag
    Kram Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta o Sonja och dagboksvänner !
    Här strålar solen också,men blåsten är kall.
    Men det känns underbart med solskenet.
    Har nu avverkat 2,5 timma på Andra Hand.Trevligt med alla dessa människor som kommer och för det mesta köper något.
    Efter var vi och åt hamburgare på Mcdonald.
    Är gott och mysigt någon gång i bland men inte för ofta. Nu skall det bli älgstek till middag,sambon måste också får något ätbart.
    Nu har även denna lördag snart gått till ända och vi får inte den tillbaka.Det gäller att ta tillvara tiden och njuta av den.
    Önskar nu er alla här en fortsatt trevlig lördag eftermiddag.sänder varma kramar och hälsningar från Doris.

    SvaraRadera
  6. Godkväll alla ni rara vänner...
    Gösta, vad fint att du fått nya vänner genom Karlavagnen, som Gert nu. Fantastiskt. Och så låter din rubrik idag så modern på något sätt "Dagbokshäng" Idag säjer ungdomar ex " Vi hängde där"....i I stället för att säja "vi var där" Har börjat läsa din bok men läser den baklänges, det går precis lika bra. Tycker om att läsa från början, hur allting började..Jag kommenterar lite senare, men den är så fin.

    Nu ska jag brygga en kopp starkt kaffe och pigga upp mig lite inför kvällens TV-program. Önskar er alla en bra kväll
    Stor Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  7. Go kväll Gösta...hoppas dagen har varit bra för Er. Vad glad jag blir när jag ser att Du fått ha lite karlprat Er karlar emellan...Hälsa Gert..kram Greta i Roslagen.

    SvaraRadera
  8. Go Kväll Sonja o Gösta. Ja då har ännu en dag tagit slut. Jag skickade ett inlägg tidigare till dej men gick på fel datum. det blev den 19:de som tydligen var det datumet som jag svarade på, ja så går det när man inte är så bra på det här med dator, men jag ska väl försöka lära mej det här oxå. Jag vet inte om du läst det men jag är fortfarande kvar på Danderyds sjukhus. Nu ska dom pröva ett piller som ska stoppa de här elakingarna, men det har blivit många tester nu och ingenting har blivit bättre så jag får väl vänta och se vad som händer.
    De cellgifter som jag pratade med dej om är uppskjuten tillsvidare, kroppen måste hämta sej lite innan man kan börja med något nytt. Nu börjar det bli sent så jag ska försöka sova lite innan det är dags för nästa piller.
    Sov gott så får vi se vad nästa dag har att erbjuda. Ha de gott och krama Sonja så hörs vi
    av senare. mvh. Din kompis Gert.

    SvaraRadera