söndag 19 februari 2012

Korn av dagen

                                Dagboken 19 februari 2012. Dagen har passerat i stort sett helt obemärkt utan att störa det minsta. Förra året gjordes det besök på vallen. Den är fortfarande i bruk men nu är det mest får. Carpe diem                                                       Klockan är 22.43

4 kommentarer:

  1. Hej Gösta O Sonja !
    En morgonhälsning från en vacker morgon hoppas att det håller dagen ut.Ska nu i väg till vårdcentralen för provtagning.
    Önskar er en riktigt bra dag med solsken och att ni skall njuta av dagen tillsammans.Skiner inte solen ute, så är ja säker på att Sonja sprider sitt solsken så det lyser upp din dag.
    Kram och hälsningar till er båda och övriga här.Kram Doris

    SvaraRadera
  2. Hejsan Gösta, Sonja och alla mina kära vänner här!
    Håller tummarna för dig Doris med provtagningen och ett gott resultat.
    Gösta, du har verkligen en glädjespridare i ditt hem, tillsammans är ni så mysiga och goa och jag hoppas att dagen idag blir så bra det kan bli.
    Här är det soligt, -5 gr och fruktansvärt halt! Man går ut med livet som insats, var finns sandbilarna?
    Måste ut i alla fall, ha det gott allesammans, ta hand om er!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  3. Gokväll Gösta & Sonja & alla andra kära bloggvänner...
    Idag har det varit soligt och fint men ack så halt på gatorna. Valde att gå en skogspromenad och det gick riktigt bra, snön hade frusit till så det var nästan skare och så en upptrampad liten stig för många rastar sina hundar där...Lite konstig känsla med glittersnö i stället för grön mossa i skogen., men ett o annat blåbärsris stack upp ur snön.
    När jag hade magsjuka köpte jag skorpor, på paketen: Krisprollsland, En krispig tugga tar dig till södra Sverige, för dig som vill ha en skorpa som är läckert frasig,solmoget vete som rostas gyllene till en stor smakrikedom. Vem kan motstå det? Och goda är de, jättegoda till en kopp Zodega...
    Gösta, har kollat hos några förlag och väntar på svar, En ny uppgift för mig, jag är inte van att förhandla med bokförläggare, får se om det bli något napp...väntar på svar
    Ha en bra kväll alla ni
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej allesammans! Tack Maggis för din vackra beskrivning av din skogspromenad.

    Dagen idag blev hal och slutade med, att jag landade mycket hårt på isen. Allt gick bra, men man undrar ju varför sandas det inte? Blir att sitta på en mjuk kudde resten av kvällen!

    Gösta, undrar om det inte skulle gå att göra en tavla över fäboden? Eller kanske rama in ett foto av den? Jag har en tavla min moster målade av mitt föräldrahem, den påminner mig mycket om den tid som varit.
    Nu säger jag godnatt, hoppas dagen har varit bra för er alla!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera