onsdag 22 februari 2012

Dagboksglimt

                                      Dagboken 22 februari 2012. Dagboken är ett sätt att sätta på pränt de man inte vill glömma. En notering över en gången tid i livet som kan vara bra att kunna gå tillbaka i för att göra sig påmind om. Det kan vara bra att ha som en liten minnesbok när ålder tar ut sin rätt. Försök ändå hålla minnet igång och låt inte allt lastas i dagboken. Carpe diem                    Klockan är 23.57

8 kommentarer:

  1. Natti natti Gösta o Sonja Sov gott!
    Det var så dålig överföring,så God natt blev inte sagt. God natt alla ni flickor o pojkar i familjen
    Jag ler när ja tänker på att jag fått så många GOOA vänner, Håll gärna tummarna för att mitt svar på Datortomografin på mina njurar ska vara bra .
    Gösta du ger så många fina ord Tack vännen

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta, Sonja och alla andra vänner här!
    Hoppas, att du har haft en lugn natt och att göra dagboksanteckningar är en mycket bra idé. Minnet blir ju sämre för oss alla med åren, då är det gott att kunna läsa vad man skrivit.

    I morse var jag uppe tidigt, klistrad vid TV:n för att följa vad som hände på Karolinska sjukhuset!
    Nu vet vi, en prinsessa är född, efter bara drygt 4 timmar! Hon vägde 3280 gr och var 51 cm lång. Nu blir det mycket talat om detta i medierna över hela världen.
    Men trots detta, så finns det stora, glada och tråkiga händelser i vårt eget land som aldrig nämns, tyvärr.
    Jag tänker på alla människor som kämpar i det tysta av olika anledningar, som är modiga!
    Nu ska jag försöka samla mig, gå hem till min måg som har födelsedag, gratta med litet kaffe och tårta.
    Önskar er alla en bra dag, ta hand om varandra och idag ett STORT leende, dagen till ära!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta & Sonja och alla goa vänner
    Visst är det så, att dagboken fungerar som en minnesbank. Jag fick min första dagbok när jag var 13 år julafton och har skrivit dagbok sedan dess med jämna mellanrum. För mina barnbarn har jag gång på gång fått läsa högt ur den första, de har tyckt den var så rolig....(tycker jag också nu)

    Dropp, dropp, dropp..hör ni takdroppet som tagit så hårt på snön här nu, snöhögarna har sjunkit rejält och det gröna börjar komma fram. Känns som våren är på VÄG, men än kan komma bakslag men ändå...Och en ny liten sessa har sett det första ljuset, härligt.

    Håller förstås tummarna till svaret på datormografin, vem du är...tror det är Gulli, har nästan lärt mig tolka era skrivstilar
    Och Inga-Lill...Lycka till med din flytt
    Verkar inte som det blir något av det frusna igårkväll, bara lite förkylning som kommer o går
    Ha en bra dag alla
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej alla vänner! Maggis först tack för att du tipsade Gösta om nytt förlag, Du har så rätt det var Gulli som skrev i natt, timmen för sen eller för tidig. jag är från Örebro -Hallsbergs trakten.
      bor i en liten stuga och har det bra.
      Tänk vad roligt det är när Gösta känner sig litet bättre det syns på det han skriver och jag såg ju honom via Skype igår så jättefin så jag förstår Sonja Kramis på er le och tänk posetivt/Gulli

      Radera
  4. Hej alla rara.
    Idag, 23 februari, har vi fått en liten prinsessa och det tror jag vi kommer ihåg utan att antckna i dagboken.
    Jag har köpt prinsesstårta, vi blir några som ska fira tilldragelsen ikväll!
    Det är så mycket elände i vardagen, så detta tycker jag vi ska glädjas åt! Man ska kunna känna glädja över andras lycka, och dela den, allt blir så mycket lättare då.
    Kramisar från Ingalill

    SvaraRadera
  5. Gokväll Gösta och ni alla ni andra
    Hoppas dagen varit bra. Nu får vi lägga till 23 februari i almanackan för den lilla nya prinsessans födelsedag. Jag tycker som Inga-Lill att man ska glädjas med dem, de är ändå så fina representanter för Sverige och denna födelse liksom deras bröllop förenar vår nation, även om man inte är helt för monarkin.

    Idag var det + 10 grader som varmast här, ni vet, är det över 0:an 7 dagar i rad så är det VÅR
    Ha en forsatt bra kväll
    Kram till er alla. Iris, hoppas du inte är alltför dålig Och Gulli, så fint att prata med Gösta o Sonja via Skype och Sven också. Förgyller kvällen eller natten kanske....
    Maggis

    SvaraRadera
  6. Hej och god kväll Gösta, Sonja, Maggis och alla mina goda vänner i övrigt!
    Har följt dagboken här ikväll och läst "tillbaka" vad som varit senaste dagarna. Tack Maggis för din omtanke och fundering över hur jag mått (säger jag ikväll). Jag har inte mått så bra, varit lite "tagen ur drift" och blivit ompysslad av änglalika människor utan vingar. Det har varit allt från ryggen, till magen och lite hosta med feber men som väl är ingen lunginflammation. Hoppas nu det får hålla i sig på den här bättre sidan av tillvaron, och visst gör det så - man är väl optimist!
    Skickar en varm hälsning till er alla här på sidan med Gösta och Sonja i spetsen och jag liksom alla andra gläds denna dag åt vår nya lilla prinsessa. Vår kungafamilj är goda, fina representanter för vårt land!
    Varma kramar till alla från Iris

    SvaraRadera
  7. Go´kväll igen,
    va glad jag blir att du Iris inte har lunginflammation, skönt att höra, sen är det inte roligt med ryggont, det ska gudarna veta.
    Jag ska ju flytta nu på lördag och mitt bredband kommer då att vara avstängt i 2-4 veckor, kan inte fatta att det ska ta så lång tid, så jag kommer att sakna Din dagbok Gösta, och alla andra rara vänner här. Jag återkommer så fort det går, och hoppas, och önskar att ni alla får en fin tid nu när vi går våren till mötes.
    Många Varma Kramar till Er Alla Härliga Människor Här..
    Ingalill

    SvaraRadera