torsdag 6 januari 2011

Avslutning

Torsdag 06 januari 2011.Trettondedag jul. Natten har burit med sig känslan om ett avslut. En mycket konstig känsla i hela kroppen precis som att alla funktioner skall upphöra. Många smärtattacker på olika ställen i benstommen. Mycket obehagligt och väldigt uppslitande känslor. Hoppas att det är av övergående art så det inte blir stadigvarande. Ska försöka ta tillbaka den goda känslan igen. Problemet är orken i ben och rygg. Sängläget lockar väldigt mycket vilket bör undvikas. Tack till Sven för kuratorinsatsen mitt i nätterna tur att han finns och blir stödet när det är som jobbigast. Carpe diem                   Klockan är 04.21

7 kommentarer:

  1. Gösta Gösta vad jag lider med Dig..Endast den som lever i smärtans dal kan förstå vilket helvete Du har...Jag som den lilla medmänniska jag är kan bara till ett litet uns ana och försöka vara med och stötta och sträcka ut min hand för att Du ska känna att jag finns här.
    Om än inte fysiskt vilket jag önskade jag kunde vara.
    Du skriver och tackar Sven ..denna otroligt deltagande och uppmuntrande medmänniska i Mora..som trots sin egna smärta orkar att ge så mycke värme ifrån sig till oss andra..jag vill oxå få skicka ett stort stort tack för vad han blivit för mig genom Dig..Du Gösta som alltid funnits där för mig som ledit mig genom många många mörka dagar och nätter förra året..
    Ni två Gösta och Sven är dom som borde få priset som ...ÅRETS MEDMÄNNISKA...
    Känn min varma hand i Era händer ..och jag hoppas att den gryende dagen blir bättre än de timmar som varit...Stor stor kram till Er bägge ...Ulla...som är tacksam att natten har försvunnit...

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Ja, jag kan bara hålla med Ulla i allt vad hon skriver. Försöker att förstå dina känslor, du har värk i kroppen och är nu långt från dina närmaste. Jag vill också säga till Sven med sina uppmuntrande ord och medkänsla. Ni är båda värda priset som årets medmänniskor!
    Alla vi som skriver här är med er i tankarna och hoppas att du kommer igång igen med hjälp av de fina minnen du har från besöket i Stockholm.
    Jag önskar att din dag blir så bra den kan och att du får en bättre natt än föregående.
    Skickar med många varma kramar Gösta och även mina tankar till Sven och Gert.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Gösta, det är redan skrivet det jag tänkte skriva av Stig och Ulla.
    I natt som var sömnlös som vanligt så tyckte jag att det syntes ett ljus långt in i tunneln men det är nog tåget.

    Gert

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Idag är Ulla och Christina mina taleskvinnor, dom har så fint beskrivit det även jag ville säga!
    Jag hoppas Gösta attdin dag blir bättre än natten, att du kan plocka runt bland jul- och nyårshelgernas fina minnen och njuta av den samvaron du haft med dotra m familj! Hoppas du slipper smärtorna ch oroskänslorna.
    Det är fint att höra att du har en god samtalsvän i Sven vilken tid det än är på dygnet, ett stort tack till dig Sven och många tankar även till dig att du ska slippa det onda i kroppen.
    Mina tankar går till er och håller med om priset som årets medmänniiskor för er del, ni sprider så mycket ljus och empati till oss andra.
    Skickar varma kramar till er, Gösta och Sven, även till Gert och till alla andra.
    Hälsningar från Iris

    SvaraRadera
  5. Mina vänne, mina vänner.Jag får så många positiva ord idag att jag buga och bockar. Men jag vill tillföra att faktum är att GÖSTA BETYDER MINST LIKA MYCKET FÖR MEJ. Att vi pratar på nätterna och lite när som helst är mycket viktigt för mej också. Oj så mycket Göstas ord och Göstas sätt att vara har hjälpt mej genom svåra dagar, nätter och veckor. Egentligen är det Gösta so ÄR...jag bara finns där.Jag hoppas och tror att Gösta vet att vi är så många så många som får kraft av honom.Jag har aldrig haft någon bror men nu har jag det.

    Jag tror att Gösta har dragti på sig en förkylning för han var snorig och det blir ju lätt så att man drar på sig "något" när man byter miljö som Gösta gjorde över julen. Vi hoppas och tror att det går över snart och att vi tar oss an MELODIKRYSSET med förenad kraft på lördag. Tack alla vänner på denna sida, jag hoppas ni känner att ni betyder mycket...mycket...

    Vill ni se snö så....ja Mora syns knappt för all snö..

    God trettondag

    Sven Lindh

    SvaraRadera
  6. Ååh Sven, vilken lycka för dig och Gösta att ni funnit varann därute i cyberrymden. Ett litet samtal kan betyda så mycket när man mår dåligt och att ni stöttar varandra så bra. Underbart att sådana människor finns.Jag tänker också mycket på Gert och önskar det bästa för honom
    Varma Kramar
    Maggis

    SvaraRadera
  7. Många varma tankar och kramar till dig min vän från Hjördis i Lillhärdal

    SvaraRadera