torsdag 27 januari 2011

TORSDAG

Torsdag 27 januari 2011. Fortsatt problem med några få uppehåll. När dessa kommer är det en enorm befrielse. Problemet är att det är så kortvarigt. Därför den lite tidigare skrivningen. Något trevligt har hänt vad det gäller artiklarna i tidningen. Sandra har fått ett hedersomnämnande av Cancer och Trafikskadades Riksförbunds journalistpris. Det värmer. Carpe diem         Klockan är 03.58

7 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Så skönt, att du får några befriande uppehåll med dina andningsbesvär! Det kanske är så, att det tar litet tid innan kroppen vant sig vid inhalatorn! Nu ser jag fram emot att du får känna att din andning återgår till det normala snart.
    Ja du, Sandra är verkligen värd journalistpriset! Så glad för hennes skull.
    Idag är det kallt här -10 gr så det blir att klä på sig ordentligt.
    Hoppas att dagen blir bra för dig och att du och Sonja tillsammans kan koppla av litet.
    Många varma kramamr och carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta. Hoppas att andningsproblemen klingar av,och att du ska få luft och kunna andas som vanligt igen.- Roligt att Sandra uppmärksammats och fått ett hedersomnämnande,för sina artiklar i LT.Det är hon väl värd. - Vi är många som tänker på dig,tittar in i morgon igen.Hälsningar o kram till dig och Sonja.carpie diem

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta.Roligt att Sandra har uppmärksammats.Det behöver hon verkligen.Grattis Sandra.Hoppas du får känna dig lite bättre. Många kramar skickar jag dig.

    SvaraRadera
  4. Hej!En liten påminnelse.Sätt ut namn eller signatur efter kommentarerna annars tas dom bort. Hälsningar Gösta

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta ! Värmande att läsa att det blivit lite bättre med din andning.Hoppas på fortsatt bättring.Varje lite förbättring som sker känns gott i hjärtat du har blivit en verklig vän som man tänker ofta på och allt gott till dig.
    Grattis och kram till Sandra det är hon värd.
    Här är kallt 15- men solen lyser och det känns gott.Jag sitter med redovisningar till överförmyndarnämnd. Jag har avsagt mig en del och ska göra så med övriga.Har hållit på i så många år att man måste göra ett stopp.
    Önskar dig och Sonja en fortsatt trevlig dag.Kramar och hälsningar Doris.

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Skönt att höra du ändå fått några uppehåll från dina andningsbesvär. Jag vet hur den befrielsen du känner känns, har själv periodvis en hel del andningsbesvär.
    Jag blir också jätteglad när jag ser att Sandra fått hedersomnämnande för tidningsartiklarna i LT, som du vet tycker jag hon gör ett toppenjobb tillsammans med dig med dessa artiklar. Hon är mer än väl värd denna uppmuntran. Och till Dig Sandra (är säker på att du läser Göstas dagbok) vill jag rikta ett stort grattis!
    Hoppas nu Gösta att du haft en lite bättre dag idag och önskar att dina besvär betr andningen bara blir bättre och bättre i takt med tiden du använder de nya medicinerna.
    Jag och många med mig tänker på dig och på de dina i omgivningen (Marianne och Sonja) och ni får även idag mina varmaste kramar. Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  7. God kväll Gösta!
    Hoppas andningen har gått lite lättare idag!
    Jag hoppas även att natten blir lugn!
    Hälsa till De Dina!
    Kram från Elisabeth, en medmänniska från ett kallt Skåne

    SvaraRadera