lördag 22 januari 2011

LÖRDAG

Lördag 22 januari 2011. Natten har varit utan luft större delen. Därför  dessa korta rader. Carpe diem               Klockan är 04.06

11 kommentarer:

  1. God morgon Gösta!
    Måste berätta att undrens tid inte är förbi.
    Jag vaknade i går efter att ha sovit nästan hela natten och var smärtfri,och var så hela dagen.Tror det blir så idag också.Morfin-intaget ligger ifs på samma nivå 480 mg/dag.
    Tack för att Du och många andra ber för mig det har säkert hjälp till.
    Spec till Dig Stig och som även har tänt ljus för mig ett antal gånger i Mora kyrka.
    Jag ber dagligen för Er alla att livet skall bli så bra som möjligt.
    Fyra vec. sedan jag fick isotopbeh. Tror och hoppas den gör verkan.
    27 jan återbesök.

    CARPE DIEM

    Gert

    gert.ivar@hotmail.com

    (höjdpunkten på dagen är om det ligger ett brev i inkorgen)

    SvaraRadera
  2. Morrn! Gösta det låter skrämmande att du haft svårt att andas! Jag hoppas, att du har kontakt med vården och kan få hjälp.
    Idag blir det för en del av er Melodikrysset och jag önskar er lycka till.
    Ni vet alla, att mina tankar är hos er och jag är glad för Gerts förbättringar.
    Sköt om er alla och Gösta: njut av en kopp kaffe och nybakade bullar tillsammans med Sonja!
    Kramar och carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Rättelse:
    Jag menade Sven i Mora, förlåt lite förvirring.

    Gert

    SvaraRadera
  4. Morrn Gösta. Håller med föregående talare Christina. Det låter riktigt skrämmande att du har så svårt att andas, och jag hoppas också du har regelbunden kontakt med vården angående detta. Andningen är inget att leka med, det krävs både syre o bränsle för att hålla brasan vid liv!

    Varje dag under veckorna går jag upp 05.00 o dricker morgonkaffe innan jag åker till jobbet. Utan morgonkaffe är det tveksamt om jag skulle hålla mig vaken hela vägen. Nog för att bilen troligen hittar själv vid det här laget, men det verkar dumt att chansa..! Det jag ville komma till är att varje morgon när jag dricker mitt kaffe så läser jag din blogg. Jag brukar tänka att jag borde kommentera dina inlägg, men jag finner liksom aldrig orden. Vad jag vill ha sagt är att även om jag inte skriver särskilt ofta så läser jag varje dag, o tänker på dig o hur det går för dig. Det gör pappa också naturligtvis, o Sanna frågar ofta hur det är med dig. Det är många som bryr sig, men vi är nog lite dåliga på att höra av oss..!

    SvaraRadera
  5. Hej min vän, hoppas verkligen att du fåfr den hjälp du behöver. i dag är det kryzzdax, ser att även du löser det, så lycka till Varm Kram hjördis i Lillhärdal

    SvaraRadera
  6. Vi löste krysset tillsammans fast uppkopplingen var lite dålig hos Gösta och Sonja idag. Förmodligen hade det kommit deg från bullbaket i både kamera och ledningar. Men ljudet gick fram bra och Marianne och jag såg varandra fint fast en peppad AIK-are for omkring som den där hackspetten i Kalle Anka. Istället för yallllapappayallapappapippiiipippa som hackspetten säger tyckte jag det lät som "aikaikaikåååååiaikåååååaikioppellernerutiserienaikåååå"
    Ja så roligt har vi när vi SKYPAR och löser krysset tillsammans.

    GERT...så glad jag blir att höra att smärtorna lindrats....underbart

    Och till Er alla andra på denna sida önskar jag en fin helg nu när snön faller över Mora och jag sitter här med en ond tand som tandläkaren ska rotfylla.....men nu ska jag ta en promenad runt vackra Saxviken en vik av Siljan som går in i Mora...ett vackert naturområde med fina promenadvägar...sedan skidskytte på TV

    Kram till er alla

    Sven i Mora

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta ! Tänker på dig tråkigt att du haft så jobbig natt.Men hoppas att du kan njuta av dagen tillsammans med Sonja.
    Har varit inne och läst din dagbok men har inte hunnit skriva det har varit bouppteckning efter min moster och så har jag haft lite gäster här.Men tankarna är hos dig och även hos Gert,Sven och övriga här.Kramar och hälsningar till till dig och Sonja och övriga. Doris

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta!
    Oh, vad jobbigt du måste ha haft det i natt utan luft! Jag har ganska så stor erfarenhet av hur det känns när luften inte räcker till. Hoppas av av hela mitt jag att det är bättre nu och att du har/har fått hjälp för detta om det skulle dyka upp igen.
    Glädjande att läsa Gerts smärtor inte gör sig lika påminda nu och också att läsa Svens kommentar. Kul att ni löste Melodikrysset ihop, men inte lika kul med tandbekymmer (fixar väl tandläkaren ganska snart förhoppningsvis).
    Här i småländska skogarna har det nu börjat snöa lite lätt igen, har annars varit en härlig vinterdag, men det blir nog inte så mycket av dessa små lätta flingor.
    Till alla önskar jag en fortsatt trevlig helg och om Ni går ut så ta det försiktigt så att inga nya skador uppstår, räcker med allt Ulla fått och får stå ut med!
    Varma kramar och tankar till dig Gösta och Sonja (och Marianne förstås) och till alla övriga här i Göstas dagbok från Iris

    SvaraRadera
  9. Hej Gösta!
    Jag hoppas verkligen att Din dag har varit bättre och att natten blir lugnare än den förra. Läser Din dagbok varje dag, mina tankar är med Dej och alla andra som läser denna sida!
    Kramar från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta!
    Hoppas kommande natt kan ge dig bättre sömn jfm natten som varit! Gällande dina andningsproblem har du säkert redan förankrat en kontakt och fått hjälp/lindring av vården. Att ha andningsproblem förstår jag verkligen om det är förenat med mkt oro. STYRKEKRAMAR fr Maria i Yngsjö

    SvaraRadera