onsdag 5 januari 2011

Trettondagsafton

Onsdag 05 januari 2011. Trettondagsafton. Dags att förberda balen och de begivenheter som hör till. Tyvär så får en annan stå över saknar kläder för festen. Får drömma om det hela. Carpe diem Klockan är 04.33

7 kommentarer:

  1. God morgon Gösta...ja du gösta jag står oxå över balen..tänker på när jag var liten ..då var de eller pratades de om trettondagsyr..vill inte ha mer snö nu för här åker de bilar i dikena överallt.Igår kväll så sladdade en yngling rakt ner i diket precis utanför mig..bilen stannade mot ett träd...där kan man prata om änglavakt.Jag hoppas nu att alla alla människor tar de lungt på vägen hem efter allt firande.
    Ha en bra dag Gösta och alla andra ..kram Ulla

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Du har en fantastisk humor och kan göra en glad! Jag sällar mig till dig och kan tyvärr inte gå på balen, får leva i fantasin istället.
    Här har kommit rikligt med snö och nu börjar många se över sina hustak, även trafiken har problem.
    Jag hoppas du får en bra dag, så "ses" vi här i morgon igen. Carpe diem.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! God fortsättning på det Nya Året.
    Nu har du haft en trevlig tid tillsammans med de dina och resan hem gick bra.
    Någon trettondagsaftonsbal får även jag avstår i från. Kan inte dansa för nu har ryggen också sagt i från och behöver vila ett tag. Det har varit lite väl mycket nu ett tag.
    Men nu får man ta nya tag och jag ska inta klagar
    när man vet hur du och Gert och många andra har det.Jag önskar dig och övriga här en god Trettondagsafton vi får göra det bästa av dagen.
    Bamsekramar och hälsningar till dig och övriga här. Doris

    SvaraRadera
  4. Gubber åååå tjääääringar!
    Huuk er i bääänkera för nu laddar vi om:
    FLANELLSKJORTE-BAL på trettondagsafton!

    På Hantverkargatan 7 i Mora
    Klädsel ledig avslappad gärna i flanellskjorta o jeans

    Efter förtäring och dryck samt trettonaftonstal av Gösta så tar Ulla oss på en guidad tur i Anders Zorns värld där vi bland annat besöker Emma o Anders Zorns vackra hem där vi dricker varm choklad och äter ostsmörgås.
    I Mora Kyrka tänder vi ljus och får uppleva vacker körsång av Mora Manskör där Gösta ska sjunga bas i O Helga Natt.

    Frampå småtimmarna har vi eftermys där ni får smaka Göstas och mina berömda nattmackor som garanterat lägger sig som bomull kring magen.

    VArmt välkomna. Här är det inte kläderna som är viktiga utan det som är inuti...

    Carpe Diem

    Sven Lindh

    SvaraRadera
  5. http://kamera.mora.se/kyrkanz.php
    TRETTONDAGSVINKNING!!!!!

    PÅ LÄNKEN OVAN KOMMER JAG ATT VINKA TILL ER ALLA PÅ BRON FRAMFÖR ANDERS ZORNS HUS 33.50-14.10 någon gång då cirka

    Se mej en liten prick där som sänder varma leenden till Er och en vink från ett snöigt Mora

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Håller precis som du på att drömma om trettondagsbalen, men min bal blir nog framför TV:n. Svens inbjudan är ju frestande, men avståndet lite för långt, hinner inte ens fram innan festen är slut! Men en härlig inbjudan och humor i kommentaren. Tyvärr blev det ingen vink heller, såg inte inlägget förrän nu, men leenden skickar jag till er alla i massor och när när ni läser - le tillbaka, tack det kändes bra!
    Hoppas nu ni och vi alla får en trevlig och skön helgdagsafton, och i tanken är vi tillsammans hemma hos Sven i Mora för förtäring och underhållning!
    Många varma kramar till Dig Gösta med familj, Sven, Gert och naturligtvis alla alla andra här som både läser och skriver från Iris.

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta
    God fortsättning på det nya året. Vi har inte heller varit på någon trettondagsbal, bio och middag på restaurang på dagen fick räcka. Må så gott
    Kram
    Maggis

    SvaraRadera