måndag 31 januari 2011

Lufthål

Måndag 31 januari 2011. Ingen ljusning snarare att det blir svårare att hitta andningspositioner som underlättar friskintaget. Carpe diem                             Klockan är 04.50

14 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Jag blir förtvivlad när jag läser hur jobbigt du har det! Det måste väl finnas något annat sätt att hjälpa dig med andningen? Vad säger din läkare? Jag försöker föreställa mig paniken och frustrationen du måste känna. Ändå är du så stark Gösta och skriver några rader till oss! Om jag ändå kunde hjälpa dig!
    Vet inte om Sonja är kvar hos dig, kanske dagen kan ge dig en liten lindring om du orkar vara uppe litet.
    Skickar med många varma kramar och ett carpe diem, Gösta!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Morron Gösta!
    Jag har just svarat på ditt mail.
    Ni som undrar över min beh. med isotopen så har den gjort verkan. Känner mig bättre och värken har minskat betydligt.

    Gert

    SvaraRadera
  3. Tack Gösta! Det var glädjande att höra, nu känns det bättre.
    Jag skriver därför carpe diem!
    Ta väl hand om dig!
    Hälsningar - igen.
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  4. Gert!!! förlåt, att jag döpte dig till Gösta! Inte alls meningen, men vid min ålder fungerar inte tänkeriet så bra - ibland!
    Till alla er andra ha en bra dag också!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  5. God morgon Gösta..Ja jag säger som Christina de mäste finnas nån annan hjälp...men så förstår Dig så innerligt väl...man orkar inte tjata och be om att få den hjälp och vård man har rätt till.Förr följde läkarna upp oss patienter men idag måste vi orka att kräva vår rätt....de e fan i mig inte klokt ..man orkar inte man bara väntar och tror att de har blivit bättre i vården.
    Jag själv var ju till ortopeden den 17 januari och läkaren sa att inom 4 veckor skulle jag träffa min läkare..ringde i fredags och frågade när jag ska komma...de fanns ingen tid bokad..alltså bortglömd igen..Kraft och ork bara rinner ur en..Sjukgymnasten vågar inte göra de som skulle göras eftersom hon inte vet om hon skadar mer än hjälper eftersom armbågen bara kan böjas 75 procent och handen inte fungerar som den ska..Så jag förstår Dig Gösta att till sist så lägger man sig bara ner man orkar inte kämpa...
    Jag skickar en stor varm kram till Er..Ulla..

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta.Känner som Christina ovan,hoppas någon av de dina, ringer sjukvården och säger att du behöver HJÄLP nu.Om det finns annan hjälp,ska du inte behöva plågas av andnöd i onödan.-Hoppas att Sonja är kvar hos dig.Så att du har lite sällskap.- Tittar in i morgon igen.Hälsningar o kram. Kristina carpie diem. Till Gert.Vad roligt att du mår bättre,att behandlingen gett så bra resultat.Hälsningar o lycka till Kristina

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Vilken kämpe du är, som trots dina besvär orkar att skriva några rader till oss! Blir precis som övriga här bedrövad och ledsen att du har det så jobbigt. Vad säger man inom sjukvården? För jag antar att du har kontakt med dom så att dom vet hur jobbigt du har det. Om du inte har pratat med dom på några dagar så ring igen, vi får alla lära oss genom att läsa om Ulla och hennes sjukvårdsupplevelser (får bara inte vara så, men tyvärr.....)
    Till Gert vill jag säga att jag gläds med dig över att behandlingen hjälpt dig!
    Gösta, hoppas du får en dräglig dag och kanske ytterligare en kontakt med vården kan ge dig bättre andningshjälp. Jag och vi alla tänker på dig och hoppas på att du får lite bättre med luften!
    Många varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  8. Vill endast på påpeka att det är politikernas fel att det går så här snett i vården, inte klokt när en person skall serva 2 avdelnin gar med gamla sjuka dementa personer!!!!! Det är inte personalens fel!
    Gösta jag tänker på dig varje dag, hoppas att du får det så lindrigt som möjligt.Tänk om jag vore politiker! Ja vad skulle det hjälpa?????
    Carpe Diem!
    Gunnel i Jönköping

    SvaraRadera
  9. Hej! Jag tänker på dig.Hoppas du får nån hjälp inom det snaraste.Det måste kännas hemskt att inte kunna andas riktigt.I dag har det varit sol här, mycket vackert.Många kramar

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta. Håller med ovan ang björksav. Har hört så mycket positivt. Gå in på immun.se och läs på deras hemsida. Hon har själv haft cancer och blivit hjälpt. Pröva o försök, finns också lite tips på andra preparat. Försök o prova
    Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  11. Hej Gösta ! Tänker på dig, har inga goda råd att komma med. Men min önskan till dig är att du ska får den hjälp så du slipper har det så besvärligt med din andning.Hoppas att det bli så.
    Kramar och hälsningar Doris

    SvaraRadera
  12. Hej min vän, tänker på dig. Har precis läst om dig i LT´s tidning från den 27 januari.
    Många varma kramar från Hjördis i Lillhärdal

    SvaraRadera
  13. Hej Gösta!
    Tänker på Dej! Ber och hoppas att Du ska få hjälp med Din andning!
    Kramar och hälsningar från Elisabeth, en medmänniska från ett kallt Skåne

    SvaraRadera
  14. Hej Gösta!
    Tänker på dig. KRAMAR fr Maria i Yngsjö

    SvaraRadera